Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » viroza nachlazení

viroza nachlazení

Nalezené položky: 6 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Celkem 4716,04 km
Minulý měsíc 0 km

veleciro muž 21.11.2013 14:39:06

tak jsem asi v koncich a je mi to líto od října do poloviny listopadu 2 virozy z toho ta poslední na antibiotikách a obě dvě na neschopence, poněvadž dělám v automobilce na lince tak se to nedá, poradte někdo nebo přes zimu skončím na rotopedu a to není ono, běh je běh!

Brno

Celkem 80953,24 km
Minulý měsíc 526 km
10 km: 0:37:39 (2014)
půlmaraton: 1:22:19 (2014)
maraton: 2:54:22 (2014)

Petr Kaňovský muž 21.11.2013 15:40:14

>> veleciro, 21. 11. 2013 14:39:06

Z vlastní zkušenosti doporučuji otužování (stačí vzduchem) a pravidelný, nejlépe každodenní, delší pobyt venku. Pro běh je pro mě důležité, abych se v zimě nepotil, proto jsem raději oblečený méně než více. Dříve jsem býval nemocný skoro furt, teď už několik let ani jednou – pouze ještě zůstala častější rýma, kterou ale mívám jen při běhu, neboť během velmi dobře pročistím nos a pak celý den i noc jsem zcela bez problému a potřeby smrkání.

Motto: Jestliže poběžíš, neklopýtneš. :-)

Celkem 27228,99 km
Minulý měsíc 0 km

jm1 muž 21.11.2013 17:07:58

>> veleciro, 21. 11. 2013 14:39:06virozy z toho ta poslední na antibiotikách

Nejde/nešlo o něco jiného (např. o nějakou nevirovou „komplikaci“)? Antibiotika totiž na viry nepůsobí…

http://cs.wikipedia.org/…ntivirotikum

gluglum žena 25.11.2013 22:43:19

>> veleciro, 21. 11. 2013 14:39:06

Já si nemůžu vynachválit Wobenzym. Měla jsem poměrně dlouhou dobu problémy s imunitou, stíhala mě jedna nemoc za druhou a ať jsem se snažila sebevíc, pokaždý jsem lehla. Beru ho druhým rokem. Začínám v říjnu, kdy jsem mívala největší problémy, a beru ho cca 2 měsíce. Rady jako čerstvý zázvor, citrón a med asi už znáš…zdar a sílu:)

Celkem 2021,2 km
Minulý měsíc 0 km

Eulenspiegel muž 27.11.2013 17:44:12

Mě zase pomohla echinacea na jakousi krátkodobou prevenci a horské tréninky na dlouhodobou… Od té doby, co jsem loni trénoval na LH24 a skoro každou sobotu v mrazu a sněhu 2× nahoru a dolů lysou jsem nebyl nemocný až do předminulého pátku. Sice jsem se po tom tréninku pokaždé cítil na zdechnutí, bylo z toho dost kašlíčků a rýmeček, ale když to přešlo, byl jsem na tom nesrovnatelně lépe. True story. i když tobě to asi zrovna nepomůže… echinacea, zázvorový čaj a citron :D

Celkem 2021,2 km
Minulý měsíc 0 km

Eulenspiegel muž 27.11.2013 17:44:12

Mě zase pomohla echinacea na jakousi krátkodobou prevenci a horské tréninky na dlouhodobou… Od té doby, co jsem loni trénoval na LH24 a skoro každou sobotu v mrazu a sněhu 2× nahoru a dolů lysou jsem nebyl nemocný až do předminulého pátku. Sice jsem se po tom tréninku pokaždé cítil na zdechnutí, bylo z toho dost kašlíčků a rýmeček, ale když to přešlo, byl jsem na tom nesrovnatelně lépe. True story. i když tobě to asi zrovna nepomůže… echinacea, zázvorový čaj a citron :D

Nalezené položky: 6 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.