New Balance velikost
Jurňa 29.01.2014 20:29:27
Zdravím, předem se omlouvám, zda-li tento topic už někde visí, ale potřeboval bych poradit ohledně velikosti botů New Balance. Dostal jsem od obchodního partnera před vánoci dárkový poukaz na odběr z obchodu Mall.cz a zaujali mě tam boty: http://www.mall.cz/…lance-mr1226?… . Řeším, že jen mám trochu despekt k objednávání bot přes e-shop, kdy si je nemůžu vyzkoušet „naživo“, jelikož ne každé boty mi sedí. Proto se chci poradit. Mám v současné době perfektně padnoucí boty: Brooks Ravenna 3 (USA:11,5 EUR:45,5 UK:10,5 cm: 29,5) a Adidas Kanadia TR 5 (US:13 UK 12,5 FR:48 JP:310 CHN:295), což jsou diametrální rozdíly a nejsem ten typ, který by rád takto vracel nesedící boty.....proto se chci zeptat, zda-li existuje nějaké přímé porovnání velikostí těchto značek s mnou uvedenými a na případnou zkušenost. Asi bych objednal velikost 46,5 – případně je k dispozici ještě velikost 45.....Díky za informace, které by pomohly…slevovou akci mají do 3.2…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.