Ostrava a blízké okolí
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 15.03.2006 11:02:51
Asistent : Taky gratuluji k dvacítce. Teď už můžeš v podstatě celou sezónu prozávodit :) Půlmaratony a pětadvacítky jsou většinou moc hezké závody.
Praha 4 - Háje
Tucnak 15.03.2006 11:33:45
[quote=Pubi][quote=asistent]Podobně jako několik z nás (viz tučňákovy tréninkové výpadky) jsem i já leden a únor proflákal.[/quote] No Tučňák i v tom nejhoršim počasí běhal 150 km měsíčně a ještě k tomu chodil do bazénu – to zas takový flákání neni. Na flákání jsme tu větší odborníci ;)[/quote] to Pubi: díky náčelníku, že jsi se mě zastal
T.
Ostrava a okolí
Beet 15.03.2006 14:21:29
[quote=asistent]http://www.beh.cz/vysledky/20060312_koberice.htm
Nazdárek, tak se opět ozývám Podobně jako několik z nás (viz tučňákovy tréninkové výpadky) jsem i já leden a únor proflákal. Počasí fakt nic moc na solidní běhání No a tak jsem se – totálně nepřipraven – vypravil na svůj zatím nejdelší běh v životě – Kobeřickou dvacítku. Až do 15. km to bylo v pohodě, tak jako normálně při tréninku. Pak ale nohy nechápaly proč mají běžet dál, když už tu svoji standardní hodinu a půl mají za sebou. Takže jsem je musel ještě těch 5 km nutit, aby vůbec došly do cíle. Tělo má asi nějakou motorickou paměť nebo co a když se snažím běžet déle než obvykle, tak se bouří. No, výsledky jasně demonstrují zimní tréninkové lenošení, takže musím zase začít trénovat !![/quote] Ani jsem si nevšiml, že tam byl někdo z Traged týmu. Co jsi říkal na ten vítr? Mně osobně vadil víc než ty kopečky. Mluvil jsi s Petrem? Zase byl na bedně. Holt je dobrý, no . Trochu víc o tomto závodě jsem se rozepsal u sebe na blogu viz. http://www.beet.cz/blog/?… .
Co plánuješ dalšího? Já chci jít 1.4. Bílovec – Poruba. Je to cca půlmaraton jenže terénem a když se podívám z okna, tak to může být toho 1.4. pěkné maso.
asistent 24.03.2006 13:23:54
Toho větru jsem si samozřejmě všimnul. Taky mi to ze začátku dost vadilo, nebyl jsem vhodně vybaven. Postupem časuvšak začaly převažovat jiné podněty S Petrem (?) jsem nemluvil – protože pokud byl na bedně, tak já byl ještě 5 km před cílem
Ten Bílovec jsem zvažoval, ale vadí mi, že je start jinde než cíl. Musel bych si vzít řidiče Ale pouvažuji, a možná, snad, třeba, kdoví, …
Ostrava a okolí
Beet 24.03.2006 14:03:31
Petr = -W- Že je start v Bílovci to nevadí, věci ti převezou a na Sokolu v Porubě jsou šatny a sprchy, takže pohoda. Já jsem malinko změnil plány, možná půjdu jen desítku, protože chceme jet v neděli na půlmaraton do Polska.
asistent 25.03.2006 10:56:36
[quote=Beet]Petr = -W- chceme jet v neděli na půlmaraton do Polska.[/quote] Můžeš přidat link anebo nějaké bližší info o té půlce v Polsku ?
Ostrava a okolí
Beet 25.03.2006 18:33:29
[quote=asistent]Můžeš přidat link anebo nějaké bližší info o té půlce v Polsku ?[/quote] http://www.eurocalendar.info/index.php?… Je to cca 100 kilaku od Ostravy.
regioRUN.cz
-W- 28.05.2006 09:59:28
V sobotu proběhl Hornoslezský půlmaraton, který se běžel z polských Glybczyc do českého Krnova. Rozhodl jsem se na poslední chvíli, že jej poběžím namísto původně plánovaného běhu na Lysou horu. Myslel jsem si, že z tragédů jsem tam byl sám. Až doma při probírání výsledků jsem zjistil že závodu se také účastnila Šarina a ve výborném čase vyhrála kategorii G. Celkově v ženách byla druhá čtrnáct sekund za ambiciózní a mezi námi běžci hodně oblíbenou Jarkou Pokorovou :) Šarko gratuluji a napiš co chybělo, aby jsi Jarku zařízla :) Už v Glubczycích jsem si tě všiml a říkal jsem si, že budeš asi od nás tragédů ( pořád ses mi usmívala na traged dres ).
- W-
m.thums 28.05.2006 10:47:53
Jsou už někde výsledky ? Jak jsi dopadl ? Šarině velká gratulace, sbírá placky jako na drátku !!!
regioRUN.cz
-W- 28.05.2006 11:05:27
[quote=m.thums]Jsou už někde výsledky ? Jak jsi dopadl ? Šarině velká gratulace, sbírá placky jako na drátku !!![/quote] Zatím nikde nejsou, ale brzy budou určitě tady: http://www.skol.cz/…6/index.html Jinak Šárka měla čas 1:39:42 a já 1:22:13 (absolutně 14-tý) – trať byla dost kopcovitá a náročná.
- W-
m.thums 29.05.2006 10:23:09
Šari, příště jí uděláš, máš na to ;), nesmíš se bát to nakopnout, jedno pravidlo je jasné – po 75% závodu na tom je ten, co je těsně před tebou prakticky stejně, pouze vyjímka potvrzuje pravidlo, jde o to, přeprat sám sebe ( a ještě jeho :) )
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 29.05.2006 17:55:11
[quote=-W-]Celkově v ženách byla druhá čtrnáct sekund za ambiciózní a mezi námi běžci hodně oblíbenou Jarkou Pokorovou :) Šarko gratuluji a napiš co chybělo, aby jsi Jarku zařízla :) Už v Glubczycích jsem si tě všiml a říkal jsem si, že budeš asi od nás tragédů ( pořád ses mi usmívala na traged dres ).
- W-[/quote]
To máš pravdu, Pokorová je rychlík. Na PIMu mě předbíhala asi 200m před cílem tak lehce, jako by běžela čtyřstovku. Konečně je to vidět i na tomhle fotu, kde už v té Pařížské ul. dle výrazu v mém obličeji téměř umírám, a ona běží lehce jak gazela: http://www.behej.com/gallery.php?… Šarině posílám velkou gratululaci! A když vidím ten výborný čas na půlmarathonu, tak mám co dohánět.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.