Necitlivost / bolest kolem kolene
JakubTesarek
04.05.2014 14:36:54
Ahoj, mám takový divný problém na vnější straně pravého kolene. Jakoby se mi tam zbláznily nervy. Na pohmat mám kůži méně citlivou (jako když už vám končí anestezie zubu, rty už cítíte ale méně a jakoby ani nepatřili k vašemu tělu). Nicméně třeba na teplo je ta oblast mnohem citlivější – když si dám teplou sprchu, tak v tom místě mám pocit, jako bych si tam pustil vařící. Studenou vodu cítím také mnohem studenější.
Když tu nohu z ničeho nic hodně zatížím (vyběhnu prudce kopec, běhám úseky) tak mě v tom místě občas zabolí, jako když mě někdo bodne tenkou jehlou.
Jinak mě to ale nijak neomezuje, nikdy to nebolelo tak, abych musel zastavit, je to jen nepříjemné.
Je to oválná oblast a jsem přesně schopný určit její okraje. Na milimetr přesně bych jí dokázal obtáhnout tužkou.
Na druhé noze nemám vůbec žádné problémy. Téměř určitě je to z běhu. Když jsem přestal na půl roku běhat, úplně to zmizelo. Před tím jsem běhal jen málo takže ta kůže byla prostě jen necitlivá. Teď jsem ale začal běhat mnohem víc a čím víc kilometrů naběhám, tím je to horší.
Nemáte s tím někdo zkušenost? Nevíte čím by to mohlo být? K doktorovi jdu příští týden abych si poslechl, že se mám šetřit a míň běhat, takže raději si poslechnu názor běžců.
Díky, Jakub
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.