Sporttestr pro začátečníka
dukelele 10.05.2014 18:09:31
Ahoj, jsem totální začáteční a chtěl bych si pořídit nějaký základní sporttestr. Požadavky mám malé:
– Datum(ideálně den), čas, pěkný design pro denní nošení
- Zobrazení tepové frekvence – hrudní pás (ideálně s pásmem
spalování tuku a zvyšování kondice + % HR max a zvukovým signálem)
- stopky
- vodotěsnost, dlouhá výdrž baterie, čitelnost ve tmě (podsvícení)
cena max ± 3.000,– Kč
Jako levnou variantu mám vyhlédnuté SIGMA Allround PC 15.11, dražší varianta Suunto M5.
Za každou radu dík.
swistice 13.05.2014 18:19:50
Osobně jsem měla jako první sporttester SIGMA ONYX CLASSIC. Jedná se o sporttester s digitálním kódovaným přenosem (výhodné při skupinovém cvičení, kde se sejde více lidí se sporttestery, např. spinning), s jednoduchým ovládáním a přehledným displejem s velkými čitelnými číslicemi, který je zaměřen na nejdůležitější funkce – měření aktuální a průměrné tepové frekvence. Kromě standardních funkcí je přístroj vybaven ještě například čítačem kalorií. Originálně řešené je i ovládání – namísto tlačítek se používá pohyblivý prstenec okolo displeje. Podsvícení displeje je samozřejmostí. Pro začátek a seznámení se se světem sporttesterů je naprosto dostačující.
http://www.sigmasport.com/…nyx_classic/
Jelikož hodně trénuji, mám nyní dražší Polar FT40, který má i více funkcí a možnost přenosu tréninků do počítače. Sigmu tedy prodávám, pokud by jste měl zájem. Použité cca 5×, stav jako nový, bez poškození či vad, s hrudním pásem. Černá barva. Původní cena 1200 Kč, nyní dle domluvy
Praha - Velká Ohrada
34Regulus 24.05.2014 20:41:41
Jestli oravdu začínáš klidně zkus ( až bude k mání ) v Lidlu Crivit . Stál cca 400kč a udělal mi opradu dobrou službu. Jen poté , co jsem mu musel vyměnit baterii v hodinkách , tak se začal zamlžovat a poté „odešel“ . Na vyzkoušení ale dobrej.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.