software pro sledování.
Ondřej S. (aka
poohDA)
25.03.2015 00:27:53
Ahoj, určitě nějaké takové udělátko existuje, ale nechce se mi to hledat a procházet recenze. Chtěl bych prográmek do telefonu, který bude mít ideálně jedno veliký zelený tlačítko „publikuj mou polohu“. A když to zmáčknu tak na webových stránkách té služby se mým známým a kamarádům, kterým jsem předem dal link a kteří mi chtějí fandit, ukáží moje aktuální souřadnice. Nechci, aby to běželo pořád, to by mi vybilo baterii. Chci se připojit jen na chvilku a dát vědět, kde zrovna jsem a vůbec od toho nechci, aby to hlásilo mou polohu pořád. Ideálně pro Android. Ď.
Ondřej S. (aka
poohDA)
25.03.2015 00:46:04
[proč to není na první straně?]
Praha - Vršovice
Chrosel 25.03.2015 22:07:00
JiVa2404 30.03.2015 11:58:16
>> Ondřej S. (aka poohDA), 25. 03. 2015 00:27:53
Umí to (také) aplikace GPS.RUN. Vlastnosti lze parametrizovat.
Ondřej S. (aka
poohDA)
07.06.2015 02:05:06
Našel jsem soft „GPS tracker“ a umí to, co jsem si představoval. V mobilu můžu nastavit, jak často má hledat družice a jak často se má připojovat, kamarádům pošlu odkaz, který může být úplně veřejný a nebo chráněný heslem. Oni pak mohou sledovat, kde se pohybuji a dokonce mi i posíat motivační vzkazy. Lze nastavit i „privátní oblast“. A nejlepší mi přijde, že na mapu mohu předem nakreslit (KML souborem) plánovanou trasu závodu a vzdálení diváci pak uvidí jak postupuji. V ostrém provozu to vyzkouším za 14 dnů na Stefanik Trail. můj veřejný odkaz je tady http://www.greenalp.com/…er/index.php?… (kdyby to někoho snad zajímalo)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.