Mlatenie prazdnej slamy - pobočná témata a jiná zvířena
rudo 07.02.2019 19:26:14
>> Mato, 07. 02. 2019 10:32:46
takychto ludi nazyvaju plienkovi experti, ale v sirsom kontexte, uroven znalosti je na Slovesnko daleko vyssia u ludi nad 50 rokov ako u ludi do 35–45 rokov. proste len dalsi fakt-dosledok, radikalneho upadku skolskeho systemu poslednych 30 rokov.
vidime to v kazdej oblasti ludskej cinnosti, vcera to curalo do plienok a dnes je to „expert“ a nedokaze to ani nastudovat problematiku a nedokaze to ani logicky rozmyslat
rudo 07.02.2019 19:29:25
podobna tematika sa objavuje dlho a casto v podste argument v ramci atletiky je, ze sprinter ma svaly a nema tuk a tak sprint trenink je vhodny pre schnutie – teda odtukovanie sa a clovek stale moze mat vahu nad 70kg.
oproti tomu stoji sice chudy ale lahunky vytrvalec, alebo sice svalnaty, ale aj tlsty vrhac.
a pritom najkrajsie zadky maju skokanky a prekazkarky
Tachlovice
kaz67 14.02.2019 22:29:06
protože jsem poslední dny nějakkej zmoženej, ale nechci se jen flákat ,
tak jsem si dal klasicky 40minut kolo + trošku 15–20 minut toho cvičení
s
vlastní muší vahou
aha – proč vlastně píšu – ležel jsem na zádech a zkusil jsem se zvednout bez pomocí rukou – z jedné strany překřížení nohou to jakž takž šlo, ale jakoby oopačně – zrcadlově jsem to nedal a to ani když jsem si před sebe dal sklenici dobrého moku , je tu někdo , kdo je taky takový antitalent ?
Mato 15.02.2019 10:41:34
>> kaz67, 14. 02. 2019 22:29:06
Tak vela zdaru pri tom zdvihani, aby si si nenatiahol krizne vazy. Ja som to raz predvazdal mnohokrát po sebe (na jednu nohu to bolo tazsie, ako na druhu) a potom som krival 2 tyzdne. Skor skus vstavat z lahu na chrbte akoby do brusaku, ale so svihom do podrepu. To si vyzaduje hodne silne brusne svaly a aj vybusnost/rychlost (bacha na krize, ak si platnickar). Inak vstavaj bez ruk z klaku
BTW, dobry cvik na koordinaciu, silu, vybusnost a pri vacsom mnozstve serii aj silovu vytrvalost je obycajny anglicak, ale tusim to volaju aj burpees, ak si dobre spominam (vzpor lezmo, klik, rychle pritiahnutie noh k hrudi, vyskok, dole do drepu, spat do podporu lezmo). Ak das 20 v kuse, plynule v sviznom tempe s peknym vyskokom, si na tom dobre. Pre zaciatok stacia 3 serie po 5 opakovani.
Ondriško 15.02.2019 13:16:22
>> snucho, 07. 02. 2019 11:53:13
Dakujem za link na clanok, pekne som sa zasmial. A bola ci bude debata medzi Bielikom a tym supernarcisom?
Ondriško 15.02.2019 13:24:23
>> rudo, 07. 02. 2019 19:29:25
Nesuhlasim. Najkrajsie pozadie maju biatlonistky:-)
Ako vysvetlis ze sprinteri hoci nerobia skoro ziaden aerobny vytrvalostny trening maju tak malo telesneho tuku?
Tachlovice
kaz67 16.02.2019 20:17:16
>> Mato, 15. 02. 2019 10:41:34
Ahoj, děkuju za odezvu,
Tak z jedné strany z kĺaku to taky nedám – válím se jako chrobák, já to ale o sobě vím, že jsem malinko vychýlený
Angličáky – ano znám – tam je důležité je dělat technicky dobře
20angličáků – no jsem si nepřečetl tvůj příspěvek celý a dočetl jsem to jen k tomu 3 série a šel na to ,
První sada OK , druhá jakž takž a ta třetí, tam jsem se ke konci kroutil jak dážďovka a pak jsem zjistil že píšeš 3serie po 5opakování
pauza 2 minuty
Nejvíce trpěly přední stehna, což je divné, protože mám spíše slabé ruce ( 3× 12 kliků je jen tak tak )
A´t nám to běhá
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.