IM Klagenfurkt
Praha 9
Lubos M 11.01.2006 19:59:25
SP: jak to vypadá, jdeš do toho?
Praha 9
Lubos M 11.01.2006 21:48:12
SP: existuje nějaký IM mimo ČR za „normální“ starovný? Koukal jsem, že startovný na Klagenfurt stojí 370,– euro, což je docela šílený..+10euro za čip
Brno/Havířov
forest 11.01.2006 22:36:42
jo, na slovensku je slovakman ( http://www.slovakman.sk/ ), ale o nem asi vis… osobne si myslim, ze IM v zahranici pro Cechy v relaci „normalniho“ startovneho ani neexistuje… nominacni zavody na Havaj se pohybuji okolo 10000 korun (alespon ma duvod clovek ten zavod nevzdat! )
SP 16.01.2006 10:45:52
[quote=Lubos M]SP: existuje nějaký IM mimo ČR za „normální“ starovný? Koukal jsem, že startovný na Klagenfurt stojí 370,– euro, což je docela šílený..+10euro za čip[/quote] čau, nejdu… za 1. startovný – to je strašný. ale hlavní důvod je, že nějak neni motivace. spíš běham a kolo a plavání mam jako doplňky. Stejně neni čas pořádně trénovat všechno. Zajetý to mam (super zážitek) a zlepšovat si čas? – to mě moc nemotivuje. co se týče toho závodu tak o ničem nevim, ale je fakt že sem nehledal. Výhledově bych si to chtěl ale určitě ještě párkrát zkusit.
SP
Praha 9
Lubos M 16.01.2006 19:41:24
SP: a co Moraviaman, jen tak, pro účast? já taky nemám čas trénovat jak bych chtěl, takže do toho půjdu asi jen s cílem dokončit a přežít…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.