Léčba pomocí anabolických steroidů
Liberec
Xixao 26.04.2008 12:23:24
Zdar, máte někdo zkušenosti s léčením zranění pomocí anabolických steroidů? Třeba u Deca Durabolinu se uvádí že se s ním léčí problémy s klouby a šlachami…
ironman 26.04.2008 15:22:33
clovece, co te znam pres forum, tak se porad lecis, k tem anabolickym steroidum ti moc neporadim, mozna bych se ale na tvem miste zameril analyzu celkoveho zivotniho stylu, protoze to vypada, ze bys mohl mit nejaky hlubsi problem.
Jecminek.Maselnik 26.04.2008 15:59:05
rozhodně se před podobnými experimenty poraď s pořádným dokotorem! Řekl bych, že se pouštíš na pořádně tenký led. Co vím, tak se anabolika používají při léčbě kloubních onemocnění v případech, kdy dojde atrofii svalového korzetu, což asi není Tvůj problém.
Mato 28.04.2008 09:15:17
Xixao mal asi skor na mysli kortikosteroidy, ktore nie su steroidmi per se, ale maju zabranit sireniu zapalu, popripade ho razantne potlacit. Kortikosteroidy funguju, ale je to svinstvo. U mna zabrali asi na 4 tyzdne (s pozvolnym zaciatkom) a potom sa mi stav este zhorsil. Naviac pri ich aplikacii sa slacha moze lahsie pretrhnut, ci dokonca lahsie moze dojst aj k zlomenine. Medzi laikmi sa to nazyva nespravne aj obstrek, ale ten sa moze robit aj s beznymi NS liekmi. Co sa tyka ostatnych tvrdych anabolik, ano, ich vedlajsi ucinok moze byt aj ulava od zapalu klbu, kedze sa zavodni a znizi sa trenie, o slachach by som vsak velmi pochyboval. Vedlajsi ucinok zneuzivania steroidov je (mimo mnozstvo dalsich a velmi vaznych) aj nachylnost na infekcie a zapaly. Takze namiesto zlepsenia stavu sa Ti moze stat, ze si ho permanentne pohnojis a este si zacnes kopat hrob pre svoju pecen a oblicky. Preco radsej pri Tvojich problemoch neskusis kryoterapiu? Je lacnejsia, neinvazivna a bez vedlajsich ucinkov, zato vsak velmi ucinna.
Liberec
Xixao 28.04.2008 09:49:18
Pravda, kryo je jedna z mala veci co jsem jeste nezkousel :) .Mame ji v Liberci ted nove, tak ji muzu zkusit, aspon bude nejaky novy zazitek. Jinak na kortikosteroidech (diprophos) jsem byl 2× (1×2 aplikace , 1× 3 aplikace) asi po rocnim odstupu. Subjektivne se muj problem dost zlepsil. Neni to ale 100%
bezec58 01.09.2008 13:13:16
Xixao – nevím jakým způsobem trénuješ,ale někde bude asi chyba. Měl by jsi navštívit dobrého sportovního lékaře a že v Dukle Liberec jeden super byl. Já jsem byl na kortikosteridech jen 2× v životě /tedy za 36 let běhání/ a každému bych to raději rozmluvil. Nebezpečí utržení šlachy, oslabená okostice, prostě nic moc. A co se týče anabolických steroidů, tak ty byly původně určeny k léčení nemocných /dlouhodobě/ po závažných nemocech a operacích, kdy došlo k atrofii svalstva těla. Jiné jejich využití, bohužel nechválně známé, je cílený doping. Šlachy ani vazy se jimi neléčí, ale můžeš si je dobře utrhnout za pomoci dopingem posíleného svalstva.
Liberec
Xixao 02.09.2008 00:20:25
V době kdy jsem to psal jsem netrenoval vubec, protoze jsem nemohl asi 4 roky behat kvuli neustavajicim bolestem uponu AS. Za tu dobu jsem nikde bohuzel nenasel doktora, ktery by mi byl schopen pomoci. Slysel jsem hodne ruznych teoriil, ale vsechny k nicemu a jediny efekt byl vyhozeny prachy. Nastesti uz se to ale vyresilo :)
Mato 02.09.2008 11:06:27
A nepovedal by si nam, ako sa to vyriesilo, resp. co Ti pomohlo, kto, kde a ako? Vzhladom na to, ze zapal AS je dost castym javom u sutaznych (vykonnostnych) bezcov, tak to moze mat peknu informacnu hodnotu. Dik za trpezlivost a vela zdaru s behanim.
Liberec
Xixao 02.09.2008 11:49:37
Pomohla mi dobra fyzioterapeutka, taky ale nebyla prvni kterou jsem navstivil. Po cca 10 minutovem vysetreni mi rekla ze mam hrozne stazenou bederni cast patere a vubec cely zada a vubec tak vsechno :) . Z toho vyplynulo asi mesicni cviceni jako priprava na mobilizaci dle Mojzisove a od te mobilizace beham defakto bez problemu (zatim). Samozrejmne musim dale cvicit zpevnujici a uvolnujici cviky. Z toho plyne ze problem nebyl zpusoben AS, ale bolest byla to pouze dusledkem neceho uplne jineho, coz bohuzel zadneho standartniho lekare nenapadlo, jedine co jsem neustale slysel bylo pretizeni.. osobne si myslim ze spousta lidi leci ne priciny svych problemu ale az nasledky. V souvislosti s mobilizaci dle Mojzisove nutno podotknout ze samotna mobilizace bez pripravnych a naslednych cviku ma velice kratkodobe ucinky. Jednu takovou jsem absolvoval hned na zacatku mych problemu a bez vysledku.
medved 13.09.2008 11:21:58
pro xixao: prosím, kdo je ta zázračná fyzioterapeutka a kde ji najdu? díky
levrone 01.05.2013 08:08:16
Nabízím šíroké spektrum anabolických steroidů, kvalita zaručena, seriozní jednání, žádné platby předem. levronsrage@gmail.com
pam65 01.05.2013 08:42:25
Na kortikoidy doporučuji googlit Cushingův syndrom. Při neopodstatněné suplementaci hrozí atrofie/snížení funkce samotných žláz (nadledvin), tak snížení receptorů na kortizol v jednotlivých tělesných systémech. Kortikoidy ovlivňují i psychiku (poruchy paměť, deprese), imunitní systém, metabolismus cukrů, … Za to žádné běhání hobíkovi nestojí.
Při zkoumání svého zdravotního stavu jsem zjistil, že toho svinstva mám naopak moc. Mohl bych tě seznámit s pár lidmi ze svého okolí, kteří ti hladinu stresových hormonů (kortizolu, ale taky třeba adrenalinu, …) určitě zvýší.
České Budějovice
bumbovka 01.05.2013 09:33:22
dobrej vtip…>> levrone, 01. 05. 2013 08:08:16
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.