Slovakman 2008
Brno
rk 05.08.2008 06:34:19
Ironjozef: gratuluji a zařazuji si Tě mezi profíky. Nejen výkonem na čas, ale i schopností vypít 3 bidony na 30 km :) Poznámku, že první desítka byla na infuzi, jsem považoval za žert, který měl dokreslit míru vyčerpání :D
Valašské Meziříčí
Tečko 05.08.2008 06:40:07
To rk: Gratulace k dosaženému výkonu. Po závodě jsme se nejak minuli. Svedl bych to na podobné pozávodní problémy. Doufám jen, že tě triatlon tak jako mě chytil a někdy někde zas poměříme síly :).
To Ironjozef: Ty mi něco říkej o motorové myši. Jak tě tak poznám, tak Lipno určitě pojedeš a pěkně je proženeš ;)
Brno, (Kroměříž)
Elvard 05.08.2008 07:19:19
Ironjozef: Pekne, moc pekne :) Gratulace!
Na co jsi jel tentokrat? Iron Maiden? :)
Devce 05.08.2008 07:51:00
Chlapi, vyborny, moc gratuluju!! Uplne z toho cisi, ze i kdyz to boli, tak stoji za to si zase stoupnout na start a poprat se s tim:)
Ironjozef 05.08.2008 14:47:48
dávam do pozornosti článok na Etriatlone od Jardu Bryndu a jeho „dôkazy“. V diskuzii je moje vysvetlenie jeho „nespochybniteľných“ dôkazov. Po tomto článku všetci vyzeráme ako blbci a podvodníci a celý Slovakman 2008 ako jeden šklandál a blamáž. A to už je naozaj sila. Najmä názory niektorých tlčhubov, ktorí tam vôbec neboli ale je im všetko jasné a vedia ako to na Slovensku chodí.
Praha, Klatovy
Šewy 05.08.2008 14:58:28
Jojo diskuze se rozhořela jako prvomájová vatra.
Liberec
Advid 05.08.2008 16:17:04
Přečetl jsem si diskuzi a nedivil bych se, kdyby ti hákující tvrdili, že nehákovali. V Nitře jsem nebyl, ale v Litovli jo a většina z vás ví, jak to tam vypadalo. Ještě, že to nemůže ohrozit můj výsledek.
Jinak rozhodčí ano, svědomí ano, ale kamera šikovně schovaná ve křoví by byla možná efektivnější. Bohužel by musel být čas na rozbor, aby nedocházelo k míchání pořadí po vyhlášení.
ironman 05.08.2008 16:26:40
Pepo ty fotky na kole, no reknu to takhle, nejsem presvedcen o tom, ze to je 10m. Ale co se kolem toho rozbehlo za silenstvi, to jsem zustal zirat. Hele byt tebou radsi bych v sobotu zustal za hranicema :)
m.thums 05.08.2008 17:09:51
Tak ta diskuze je fakt hustá, trochu přestávám mít chuť na IM, hádají se jako malí kluci a kde je pravda sakra…[quote=ironman]Pepo ty fotky na kole, no reknu to takhle, nejsem presvedcen o tom, ze to je 10m. Ale co se kolem toho rozbehlo za silenstvi, to jsem zustal zirat. Hele byt tebou radsi bych v sobotu zustal za hranicema :)[/quote]
Ironjozef 05.08.2008 17:43:09
s tou pravdou to máš zložité, ale poďme na to podľa štatistiky: jedem kričí, že to bol podvod aj je heľmi hlučný a ostatní, ktorých je omnoho viac tvrdia, že je to OK. Aká je pravdepodobnosť, že sa mýli ten prvý, alebo naraz všetci v tej druhej skupine. A potom si treba všimnúť, že asi JEDEN očitý účastník (zbytočné, ale napíšem to Čech, alebo Slovák) nespochybnil férovosť pretekov, samozrejme okrem J.B. Takže tam niekde hľadaj pravdu a nie tam, kde nemôže byť u tlčhubov, ktorí kecajú a kecajú a hovno vedia.
ironman 05.08.2008 17:57:31
mirku nemej, jenom si proste vybirej zavody, uprimne receno po te co jsem odjizdel pred par lety ze Slovakmana s tim, ze nebyla kontrola na obratce a ja jsem byl necekane porazen na behu o parnik od nekterych borcu, kteri mi do te doby koukali uctive na zada se mi tam uz znova nechtelo. Proto mam rad Moravimana, sice se vzdycky objevi reci o draftu, ale s pachuti z Otrokovic neodjizdim nikdy.
Brno, (Kroměříž)
Elvard 05.08.2008 17:59:17
[quote=m.thums]Tak ta diskuze je fakt hustá, trochu přestávám mít chuť na IM, hádají se jako malí kluci a kde je pravda sakra…[/quote] To jo, ale je treba se na to divat tak, ze polovina prispevku jsou vykriky do tmy :) Na novinkach.cz vydrzi kvalitni diskuse par prispevku, pak se to zvrhne a nema cenu to cist…
Jsem to tak procetl a radeji jdu na kolo :)
ironman 05.08.2008 18:01:36
Pepo na hledani pravdy jezdim IM prilis dlouho … Proto se do techto debat nepoustim
m.thums 05.08.2008 19:48:31
JJ, upřímně říkám, že jsem byl hooodně velká naivka a měl jsem IM jako modlu, v Otrokovicích minulý rok mi kolega říká " hele koukej jezdí v háku, nepojedeme také ? " " ne, ne to je proti pravidlům " a jedeme po svých…letos Karlštejn, tak to byla fakt síla…připadám si jako blbeček, naivka…v těch Otrokovicích jezdili tak 2, ve stejných dresech a nevím jestli jeli celého…já už nevím, jestli jsme " Železní muži ( ženy – smekám…) ",… se tady pomlouvají, nadávají si, sakra co to je ? Když jsem četl jak dostal JB cenu fair play, říkal jsem si to je borec, najednou je z něj já nevím co…hm to je tedy příklad pro mladé, jak se umíme bavit… Těším se na Doksy, věřím Míšovi, že se bude snažit zachránit čest nás bezejmenných bez hákových bojovníků, kteří nikdy na bedně nebudou, ale budou mít dobrý pocit z té dřiny…;)…[quote=ironman]mirku nemej, jenom si proste vybirej zavody, uprimne receno po te co jsem odjizdel pred par lety ze Slovakmana s tim, ze nebyla kontrola na obratce a ja jsem byl necekane porazen na behu o parnik od nekterych borcu, kteri mi do te doby koukali uctive na zada se mi tam uz znova nechtelo. Proto mam rad Moravimana, sice se vzdycky objevi reci o draftu, ale s pachuti z Otrokovic neodjizdim nikdy.[/quote]
Trimanos 06.08.2008 09:49:28
Ta diskuse na eTriatlonu se docela zvrhla, bohužel se tam míchá i národnostní otázka, což tady snad nehrozí… Moje nevelké zkušenosti se závodů jsou takové, že např. při HIM ve Vídni hákují skoro všichni (což je dáno i profilem a šířkou cesty), v Rothu jsem moc klasických háků neviděl, resp. kdo hákoval, to byli hlavně štafetáři. Je to na každém, jak k tomu přistoupí, ale myslím, že bych neměl z dokončení svého prvního IM takovou radost, kdybych to jel za někým v háku…
Brno
milan 07.08.2008 17:57:08
[quote=Ironjozef]s tou pravdou to máš zložité, ale poďme na to podľa štatistiky: jedem kričí, že to bol podvod aj je heľmi hlučný a ostatní, ktorých je omnoho viac tvrdia, že je to OK. Aká je pravdepodobnosť, že sa mýli ten prvý, alebo naraz všetci v tej druhej skupine. A potom si treba všimnúť, že asi JEDEN očitý účastník (zbytočné, ale napíšem to Čech, alebo Slovák) nespochybnil férovosť pretekov, samozrejme okrem J.B. Takže tam niekde hľadaj pravdu a nie tam, kde nemôže byť u tlčhubov, ktorí kecajú a kecajú a hovno vedia.[/quote] Kolektivní pravda? Realita se dá odhlasovat? Chápu, že chudák tlčhuba nemá šanci.
Ironjozef 07.08.2008 18:25:52
to Milan nie odhlasovať, ale keď jeden jediný chudák, ktorý už evidentne išiel vyzbrojený na závod s tým, že ak sa mu nebude dariť, tak všetkých poníži, napíše článok s evidentne zmanipulovanými akože dôkazmi a prehlási sa za jediného kompetentného a chytia sa toho ďaľší, ktorí tam vôbec neboli vznikne z toho práve to, čo vzniklo. To nie je o hlasovaní, ale to tom, že JEDINE BRYNDA a nikto iný videl to čo videl. Kompletne všetci ostatní čo tam boli, samozrejme bez rozdielu národnosti, tvrdia niečo iné. Okrem toho teraz je už jasné, že si Brynda vymýšľal – o tom šlapadle ten konšpiračný fotograf musel vedieť a ZÁMERNE to takto odfotil a tak isto na kole si na takúto fotku musel sakra počkať – pretože Karol s Filipom zo predbehli už v prvom kole a doslova okolo neho preleteli – tak aký hák? A VŠETCI čo tam boli píšu, len treba čítať a nie iba hlasného tlčhubu, že jazdili 30–50m od seba – takto som ich videl ja celý čas čižš aspoň 10× a nie na jednej hlúpej fotke chrapúňa, ktorý si počká na vhodný okamih a potom zmačkne spúšť. Navyše z toho, čo sa ukázalo neskôr, je dosť pravdepodobné, že Brynda KLAMAL aj o defektoch a úplne to dorazil teóriou o skracovaní trate, čo je už absolútne NESLÍCHANÉ. Sám som v idel, ako bežal Lukáš aj Tomáš – na trati oproti ostatním takmer lietali, tesnom závese a určite by si obaja naraz zbysleli skrátiť trať, len aby Bryndovi ušli. Brynda je v mojich očiach absolútny chudák, idiot a namyslený hajzel, ktorému by som nikdy nepodal ruku, keby som vedel, čo sa chystá urobiť. Slovakman bol závod, ktorý si budoval svoje meno a chalani z Nitri vložili obrovské úsilie do toho, aby podujatie vyšlo a ono naozaj aj VYŠLO – nepočul som JEDEN NESPOKOJNÝ HLAS okrem Bryndu. Lenže, ľudská povaha je neskutočne hlúpa a počúva iba toho kto najviac kričí a hlavne, keď je to negatívne. Dúfam, že chápete, že rovkako by som písal aj o podujatí, konanom v Čechách, keby takto reagoval jejaký idiot zo Slovenska.
ironman 07.08.2008 22:08:17
Pepo tim poslednim prispevkem jsi me zklamal, nektere fotky jsou minimalne divne. Ty jediny jsi v ty diskuzi byl schopny alespon castecne argumentovat, ale timto prispevkem jsi se dostal mezi ostatni jako treba Kristl, kerej je akorat hrubej, na fotce jede cca 5m za Bryndou a argumentacne se vubec nepredved. Mlceti zlato Pepo … To ze se my ostatni do te trapne debaty nepridame neznamena, ze si myslime ze ty a ostatni mate pravdu. Me to proste nezajima, ja na Slovakmanu byl, ten zavod me nechytl, po behu se tenkrat resilo, ze si ho nekdo zkratil, dokonce snad byl i nejaky protest. Vloni se propiralo, jak Beda hakoval a nebylo rozhodcich, co by ho sejmuli. Proste je to vas zavod, je dobre, ze je, ale to je z myho pohledu vse. Mimochodem znas Bryndu osobne, ze to tvrdis? Ja jo podle me ty ne, jinak bys to nepsal. Zklamal jsi me Pepo.
Ironjozef 08.08.2008 09:47:26
Škoda, že to vidíš takto. Asi som to nemal pchať na toto fórum a použil som slová, ktoré som nemal. Jednoducho nedokázal som mlčať, keď niekto obviňuje desiatky pretekárov a pritom jediné, čím sa previnili bolo to že jazdili podľa pravidiel. A hlavne som nemohol mlčať kvôli Vladovi Barónovi a Palovi Peciarovi, ktorí vložili do všetkých ročníkov tohoto závodu obrovské úsilie a výsledok po jednom článku a 6-tich rokoch práce je „Klam a podvody v Nitre“. Aký obraz budú mať ľudia o tomto závode, ktorí tam nikdy neboli a chystali sa tam na budúci rok? Pôjdu tam? Bál som sa tejto reakcie, keď som to písal ale bola to otázka zásad a napísať som to musel. Ak sa ťa môj predchádzajúci príspekok dotkol, tak ťa prosím o prepáčenie. Jozef.
Valašské Meziříčí
Tečko 08.08.2008 10:38:45
[quote=ironman]Pepo tim poslednim prispevkem jsi me zklamal, nektere fotky jsou minimalne divne. Ty jediny jsi v ty diskuzi byl schopny alespon castecne argumentovat, ale timto prispevkem jsi se dostal mezi ostatni jako treba Kristl, kerej je akorat hrubej, na fotce jede cca 5m za Bryndou a argumentacne se vubec nepredved. Mlceti zlato Pepo … To ze se my ostatni do te trapne debaty nepridame neznamena, ze si myslime ze ty a ostatni mate pravdu. Me to proste nezajima, ja na Slovakmanu byl, ten zavod me nechytl, po behu se tenkrat resilo, ze si ho nekdo zkratil, dokonce snad byl i nejaky protest. Vloni se propiralo, jak Beda hakoval a nebylo rozhodcich, co by ho sejmuli. Proste je to vas zavod, je dobre, ze je, ale to je z myho pohledu vse. Mimochodem znas Bryndu osobne, ze to tvrdis? Ja jo podle me ty ne, jinak bys to nepsal. Zklamal jsi me Pepo.[/quote] Je pravda, že to Jožo napsal trochu hruběji než se sluší, ale mnohem víc mi vadí praktiky jistého nejmenovaného servru, který rozpoutá svými dvěma články bouřlivou diskusi, pak se teda jakože autoři článků domluví, články se smažou a administrátor si laskavě dovolí diskusní příspěvky, které považuje za slušné převést do svého fóra. To nemá snad ani obdobu. To je podle mě něco tak nehorázného, že nenacházím slov. Původně jsem to tady nechtěl dávat, ale do fóra onoho servru odmítám cokoli psát. Navíc tam ani nemá kolonku připomínky nebo poznámky k webu.
rabi 08.08.2008 12:53:26
Ahoj dámo a kluci,
sleduji Vaše diskuze už delší dobu, narozdíl od triatlonových serverů držíte své příspěvky sympaticky v racionální rovině, a děkuji Vám za všechny podnětný triatlonový informace, který jsem si tu od Vás v uběhlých měsících přečetl!
Nyní, když čtu, co se rozpoutalo okolo Slovakmana, nedá mi to kvůli pořadatelům, abych jako účastník závodu nezareagoval. Byl jsem i před 14dny v Bátovcích na 1/2IM a práce, kterou odvedli pánové Baron a Peciar, byla dle mého názoru v obou případech perfektní, díky jim za to!!! Šel jsem kromě těchto závodů předtím pouze 6 půlek v Čechách loni a letos, určité objektivní a subjektivní nedostatky si asi každý najde při jakémkoliv závodě, věděl jsem ± co mě čeká, připravil jsem se na to a oba závody jsem si užil.
Problém podvádění při triatlonu je dle mého názoru způsoben velmi malou skupinkou lidí, kteří využívají možností porušovat pravidla, a tím pak znechucují závod ostatním. Je to záležitost především individuálního přístupu a ani přítomnost rozhodčích tomu nedokáže často zamezit. Bohužel.
To co předvedl J.B. je nechutný, protože to v očích nezúčastněných vrhá na závod hodně špatný světlo a přitom je to dle vyjádření všech účastníků závodů, které jsem doteď četl a které se ztrácejí v záplavě víc či míň relevantních názorů jiných, naprosto neopodstatněný.
Za sebe k jeho „důkazům“:
- plavání – nevěřím, že někdo neobeplaval bójku, když ho sleduje
cca. 150lidí ze břehu a především závodníci okolo
- průkazná fotka vznikla kombinací utržení bójky a evtl. potížemi závodníků s držením přímého směru při plavání
- cyklistika – poprvé jsem viděl Filipa K. a Karola D. když byli asi na
40.km, zepředu a zešikma se zdálo, že jedou v háku,
při pohledu z boku jsem měl dojem, že Karol D. dodržuje hranici 10m (v září na pilmanovi jsem byl sám překvapen, jak je to
krátká vzdálenost), J.B. jel v tu chvíli s odstupem asi 30m za nimi. Pokud Filip K. při předjíždění J.B. chvíli hákoval, chápu, že ho
to nas.alo, ale v žádném případě to nemělo vliv na jejich vzájemné výsledné pořadí
- při všech dalších míjeních byl odstup mezi nimi F.K a K.D. min. asi 30m
- asi 5× během závodu jsem jsem byl svědkem hákování, s vyjímkou jednoho případu trapáka s mojí výkoností, to bylo spíše
takovéto víc či míň prodlužovaný předjíždění, prostě když někdo chce, tak si pomůže , v porovnání se závody v Čechách,
které jsem absolvoval ale rozhodně poctivý závod
- běh – kontrola na obrátce nebyla, pokud někdo chtěl, závod si
zkrátit mohl, motivaci k takovému jednání si nedovedu představit
- námitky J.B. myslím přesvědčivě vyvrátil otec Lukáše Vrobela
v diskuzi na e-triatlonu + závodníci se hlídají navzájem (já jsem
tedy až
na občasný světlejší chvilky soupeře okolo nesledoval, měl jsem se sebou problémů dost, ale myslím, že drtiči, kterým jde kromě času i
o dobré umístění a evtl. i o pár set Euro, jsou v obraze)
- námitky J.B. myslím přesvědčivě vyvrátil otec Lukáše Vrobela
v diskuzi na e-triatlonu + závodníci se hlídají navzájem (já jsem
tedy až
Chápu, že člověk jako J.B., který dělá triatlon na takto kvalitní úrovni, musí přípravě hodně obětovat a je pak pro něj těžké, být v takovýchto situacích objektivní, ale měl si to vyříkat po závodě a při vyhlášení se svými slovenskými a českými kolegy + organizátory a ne v důsledku veřejně diskreditovat závod článkem na českém serveru.
Ať se Vám daří a Ti, kdo jedete, si užijte zítra závod na Lipně!
Zdravím,
Martin Rabiňák
Praha, Klatovy
Šewy 01.07.2009 16:49:10
2 Téčko: Ty hubeňoure… :D http://www.slovakman.sk/…/IMG0070.jpg a ten krásný styl… http://www.slovakman.sk/…/IMG0030.jpg
Přerov
Aldaman 01.07.2009 16:54:02
[quote=Šewy]2 Téčko: Ty hubeňoure… :D http://www.slovakman.sk/…/IMG0070.jpg a ten krásný styl… http://www.slovakman.sk/…/IMG0030.jpg[/quote] Na Slovakmanu se běží maraton ve vodě to jsem nevěděl :D
Valašské Meziříčí
Tečko 01.07.2009 17:26:25
[quote=Aldaman][quote=Šewy]2 Téčko: Ty hubeňoure… :D http://www.slovakman.sk/…/IMG0070.jpg a ten krásný styl… http://www.slovakman.sk/…/IMG0030.jpg[/quote] Na Slovakmanu se běží maraton ve vodě to jsem nevěděl :D[/quote] Jo jo, pánové. Cesty páně jsou nevyspytatelné. Né každý může být talent od přírody ;)
Praha, Klatovy
Šewy 01.07.2009 17:39:48
Jojo, nevyspytatelné, ale ty jdeš správným směrem… Tož vzhůru do přírody pro talent.
Ironjozef 01.07.2009 19:32:28
Tie fotky sú absolútne ÚŽASNÉ. Proste nemajú chybu. Tečko, nerozmyslíš si predsa len toho Slovakmana, bez teba to predsa len nebude ono. A máš šancu na pekné umiestnenie v Československom pohári.
Valašské Meziříčí
Tečko 01.07.2009 19:44:51
[quote=Ironjozef]Tie fotky sú absolútne ÚŽASNÉ. Proste nemajú chybu. Tečko, nerozmyslíš si predsa len toho Slovakmana, bez teba to predsa len nebude ono. A máš šancu na pekné umiestnenie v Československom pohári.[/quote] Chlapi, závidíte bodrou valašskou postavu a svébytný drtivý běžecký a plavecký styl :D a to vše umocněno vynikající atmosférou Slovakmena. A co se týká účasti na Slovakmenu, klidně si to promyslím, ale výsledek bude asi stejný :)
Jecminek.Maselnik 01.07.2009 21:50:48
drtivý styl, tož to kurňa sedí Peťo:-))
Praha, Klatovy
Šewy 01.07.2009 22:13:37
Tečko Drtič. :D No jasně, že Ti bodrou valašskou postavu závidím, obzvlášť já takovej papírák. :)
Liberec
Advid 02.07.2009 12:49:41
Šewy: Díky za odkaz na ty fotky. Dobře jsem se pobavil.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.