taping, tapovani
Jana
04.04.2009 10:50:48
Ahoj,
rada bych se zaptala, zda mate nekdo osobni zkusenosti s tapovanim slach, kolen etc. Technika pusobi prekvapive jednoduse a prakticky umoznuje sportovat i v obdobi, kdy bezna bezecka zraneni jako problemy se achillovkou, koleny, holenemi… vyzaduji klid. Na www.runnersworld.com je mozne najit i konkretni priklady tapovani. Zajimalo by me, jak je to ucinne, kde se tomu lze naucit, jaka to ma omezeni, jake pouzivat pasky a kde je sehnat apod.
Jana
Srbsko
Had
06.04.2009 08:11:24
Ahoj, tapovaní kolen používám na maraton a musím říct, že se mi to osvědčilo. Sice to k trenkám vypadá dost šíleně, ale meměl jsem s pak s koleny pak problém. Spíš je problém sehnat dobrou tapovací pásku, která by byla spoň trošku pružná a u nás chlapů to znamená oholit si nohy, když se tapují kolena, aby to drželo. Jinak to skvěle funguje i na prsty (používám to občas při lezení, když se mi povede něco si natáhnout). A i kotník je pohodlnější do boty zatapovat, než se trápit s obinadlem. Takže celkově za sebe můžu říct, že tapování ano. Jenom to chce zvolit správnou šířku pásky ale to ti ve zdravotnických potřebách poradí. A když si zadáš do vyhledávače technika tapování, najdeš i návody, jak na to. Had
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.