Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » bolest stehen při běhu z kopce

bolest stehen při běhu z kopce

Nalezené položky: 7 První Předchozí | 1 | Další Poslední

carlos-1 muž 17.04.2009 19:58:14

Již dlouhé roky mívám při seběhu z kopce problémy se čtyřhlavým svalem stehenním a s přímým svalem stehenním. Ale bohužel nikdo zatím neumí poradit a tak ani nyní moc nedoufám. Rad už bylo mnoho a různé svalové vyživy jsem už zkoušel X krát ale nic. Jednou to nebolí a pak zase 5× ano.

Problémy se projevují bodavou bolestí v těchto svalech,jakmile začnu sbíhat z prudšího kopce a to třeba až na 10km. Nejdříve cítím jedno píchnutí ve svalu a během 100m se přidají další a další až mě ty místa bolí natolik že nelze dál již běžet a sotva pak ten kopec sejdu pěšky. Po rovině a do kopce se mě to nikdy neobjevilo. Zabalil jsem kvůli tomu už nejeden dobře rozjetý závod.

Tak babo raď. / rady jako" tak neběhej z kopce, protahuj,špatnej běh apod." už jsem dostal mnohokrát, díky/ byl bych rád za něco odbornějšího

carlos

JacquesCZ muž 12.08.2012 21:32:17

Ahoj,

vidím, že ti nikdo k tvemu tematu nenapsal, ale ja mam to same, a jen kdyz bezim z kopce, taky nevim co s tim, tak kdyby neco zjistil, tak me prosim kontaktuj…

grumbler muž 10.12.2012 09:49:53

Zdravím, mám taky úplně to samé a taky nevím co s tím…

Sloviensko

rudo muž 10.12.2012 11:06:24

tema treninku behu dolu kopcom sa tu viackrat rozoberala treba to len najst nema cenu vsetko opakovat

ale ide o plyometricke namahanie svalov teda sval pracuje v brdzivom rezime – vyzaduje sa zvysenie sily pri predlzovani svalu

co vyzaduje specificky trenink najprv sa svaly posiluju klasicky a potom nastane faza ked sa trenuju zoskoky okamzity vyskok po zoskoku atd beh dolu schodmi rychlo s doslapom na kazdy schod…

Motto: you can't stop, what is coming !

Bratislava

Brutto muž 13.12.2012 15:07:32

Este jeden postreh. Mam to iste a kedze sa mi castejsie podari vybehnut na vacsi kopec a potom z neho zbiehat, tak som skual prist na spravnu techniku pokus – omyl. Jednoducho musel som si najst tu spravnu rychlost a hlavne sklon tela k terenu a cudujsasvete – uz ma to nepicha. Treba skusat a ono to pojde, len netreba to dolu kopcom bezhlavo hnat…

KalinaMichal muž 21.01.2013 12:59:36

možná pomůže komprese stehna nějakou bandáží Dr. Med, která bude zároveň stehno zahřívat.

Brno

Celkem 22207 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:30 (2011)
půlmaraton: 1:23:40 (2007)
maraton: 2:55:30 (2011)

milan muž 21.01.2013 13:23:20

>> KalinaMichal, 21. 01. 2013 12:59:36

Opravdu si myslíte, že bolest stehen při seběhu odstraní nějaká bandáž? To je vlastní zkušenost?

Nalezené položky: 7 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.