Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Výživa » Běh, doplňkový sport, výživa a hubnutí

Běh, doplňkový sport, výživa a hubnutí

Nalezené položky: 39 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední

Josephine žena 21.01.2010 20:59:46

ehm, rano jsem mela trenink od osmi, tak jsem vstala pred sestou, abych mohla už v šest jíst… a snědla jsem asi banán a misku nějakých vloček nevalnou a už jsem víc nedala… trenink trval do 9:50 cca, po silovém treninku se musí sníst jablko, tak jsem šla akorát domu na oběd (jsem studentka a brigádu dělám po síti)s přítelem, který podniká (taky online) jsme si udělali lososa s brambory a já si ještě dala kus špaldového chleba s asi jedním litrem podmáslí. okolo třetí jsem se dokopala sníst ještě vejce s nějakým sýrem a pak zeleninu, olivy a tak.. ale teda už mám zase hlad :D a to jsem se cpala, co to šlo

Celkem 4443 km
Minulý měsíc 0 km

Eviku žena 22.01.2010 14:02:58

Tak podmáslí,jo?To mi je veľmi sympatické,ja sa tiež neuspokojím s 2,5dcl,ako niekto,musím piť a piť,ešte radšej mám „syrovátku“,ale takú doma vyrobenú,teplú,z ní­zozuž,mlieka,a­lebo cmaru+ voda a mlieko,takže ke´d sa mi to vyzráža,ten tvaroh z toho je tiež menej tučný a tá voda-srváta je už moc zriedená,večer to mám ako teplé jedlo dňa,vyvarím si v tom ryžové nudle,lebo sú ľahké,vylúhujem v tom zelený čaj,vanilkový a tak a umelé sladidlo,alebo trochu medu,no ale tohto som schpná vypiť aj 3litre!som potom ako kliešť,to je preto,lebo vďaka mojim robotám som nikdy nemala čas na polievku,tak suchá strava a potom večer už konečne.ešte si tam strúham zázvor.a škoricu,musí to bxyť horúce,tá z obchodu mi moc nechutí,tá je dobrá tak ako kokteil na studeno.Vždy ma to zachráni,aj keď mi je blbo.nie je mi z toho ťažko,keby som vypila toľko podmáslí,už by som bola mrtva žena.tvaroh potom pojedá rodinka.napíšte aj vy,bez čoho by váš život nemal zmysel,hahaha.

půlmaraton: 1:49:03 (2010)
maraton: 3:59:14 (2011)

sektik žena 19.02.2010 15:48:07

Josephine, jak to s Váma vypadá po měsíci „dietky“? Doufám, že jste ji vzdala, protože dle mého názoru to je naprostá, ale naprostá kra*ina. Ano, nemá se jíst TĚSNĚ před spaním, tj. 2 a méně hodiny, ano, večer by měly převažovat bílkoviny, atd., ale tohle je na zhuntování metabolismu! Vždyť máte ohromné štěstí, že máte úžasnou fyzičku, že Vás sport baví a nemusíte se do něj nutit, tak v tom pokračujte a hlavně nejezte tak málo, protože jinak se za 5let budete muset spokojit s jablkem a jogurtem denně a hlavně na sport nebudete mít ani pomyšlení:-( Hlavně nechápu proč v dnešní době, kdy spousta dívek a žen má problémy „normálně“ jíst, přijde „inteligent“ a radí zdravé dívce, jak jak normálně jíst přestat? Nemůžete přece celý den myslet na to, co sníst můžete a co ne! Držím palce;-)

Celkem 4443 km
Minulý měsíc 0 km

Eviku žena 20.02.2010 13:36:40

Ano Josephine,ozvi sa,ako pokračuješ???

Slavkov u B.

Celkem 2724 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:54:21 (2010)
půlmaraton: 2:07:00

Majka1 žena 01.03.2010 15:18:13

Eviku, prosím tě co je to cmara? Pořád se snažím přijít na to, co to vlastně v těch litrech popíjíš. Já trapně ujíždím na horkým kakau ( i s medem ). Zaujal mě ten tvůj popis, že když jsi hubeňour nemáš dost energie na zrychlení a předběhne tě cickatá baba. Chtěla jsem zhubnout, že mě to třeba urychlí, ale jak padnu pod 52kg je po mě. Vypadám sice už docela běžecky ale nemám energii, chce se mi pořád spát, na což nemám čas. Tak to zase naberu na cca 54kg a cítím se provinile, že třeba, kdybych vydžela, tělo by si zvyklo a přizpůsobilo. Je to rozdíl jen pár kil, ale nejsem schopna je dlouhodobě udržet. Má to vůbec smysl se snažit zhubnout, nebo má každý tělo svou hranici?

Motto: Bože, dej mi víc trpělivosti, ale prosím tě hned!

Praha

pug muž 02.03.2010 10:15:47

Cmar je podmáslí.

Praha

Celkem 53203 km
Minulý měsíc 100 km
10 km: 0:47:15 (2010)
půlmaraton: 1:46:26 (2010)
maraton: 3:46:35 (2012)

mapo žena 02.03.2010 10:46:53

to Majka1-asi je to tak, jak píšeš, každé tělo má svou hranici, při které je schopné vykonávat nějakou činnost. Já bych třeba byla schopná klidně zhubnout na 52 kg, možná i normálně fungovat, ale už bych nedokázala běhat (a aspoň občas rychlejš). Myslím, že zhubnout na tuhle hranici, ještě běhat a třeba rychleji, by vyžadovalo dost času k tomu, aby se tělo přizpůsobilo a vlastně změnilo, asi by to chtělo hlídat hodně jídelníček, možná jíst i něco speciálnějšího. Jde o to, jestli by těch pár kg stálo za to.

Motto: ------------------ vytrvale jako smrt

Celkem 4443 km
Minulý měsíc 0 km

Eviku žena 03.03.2010 15:58:24

Ano,Mapko,máš pravdu,každé telo má svoju hranicu.môžem nejesť a mať 40kg,ale k čemu to bude?Ke´d budem ako mucha?dobre ja nehovorím,že chcem ešte viac schudnúť,mám svojich 47–48,49kg,ale určite nechcem ísť postupujúcim vekom hore a hore,hoci ten menzes by sa mi ešte zišiel,leboi práve preto som chcela dať pauzu v bežkaní.vys­kúšať,či po 7 rokoch príde konečne,lekár mi chce nasadiť hormonálnu liečbu,ale ja sa akosi bránim,chcela som najprv prestať behať ,no vydržala som max 3dni a už zas!

Lichnov u NJ

Celkem 3101 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:51:02 (2011)
půlmaraton: 1:54:30 (2014)

Dejzinka žena 06.03.2010 20:48:25

Majko, moje tělo má taky bohužel svoji hranici, kterou sice násilím zlomím, ale potom nejsem schopná normálně aktivně fungovat. Problém je v tom, že při 175 cm je u mě ta hranice na 68 kg, což nejsou úplně ideální hodnoty na vytrvalostní aktivity, že? Taky by mě jako bývalou vrhačku (oštěp, disk) nikdy nenapadlo, že se budu sunout vpřed na vzdálenost delší než dvě zahřívací kolečka na stadioně:-)

Motto: Já to nevzdám!
Nalezené položky: 39 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.