Tréninkové boty s nižším sklonem pata - špička
Sušice
Adam80 22.02.2021 21:40:11
Ahoj, mužu vás poprosit o typ na tréninkové boty? Hledám nějaké univerzalky, ca do 7 mm drop, ideálně bezešvé. Do této chvíle běhám v Adidas adipure Gazelle II. Mám širokou nohu a proto mi vyhovují ze jsou bezesve, jinak nejsem typicky minimalista, ale kdykoliv jsem obul boty s výrazným tlumením, nevyhovovalo. Roční objem do 500 km, žádný závodník. Moc díky za tipy, poslední dobou jsem tomu moc nedal a tak jsem nesledoval ani vybavení. Díky. Adam
MIKR 25.02.2021 10:45:19
>> Adam80, 22. 02. 2021 21:40:11
Zdravím tě z Klatov do Sušice. Pokud chceš hledat podle jednotlivých parametrů, je na to ideální sanasport.cz, kde si můžeš nastavit opravdu hodně filtrů. Třeba mě někdo poučí a napíše, že takovou možnost nabízí více e-shopů, ale já vím tady u nás jen o tomhle (ale nějak podrobněji jsem to nezkoumal). Botu pak samozřejmě můžeš koupit jinde, většinou kouknu na heureka.cz, kde to vyjde nejlevněji.
https://www.sanasport.cz/…u--neutralni
Tady přímo odkaz na vyfiltrovaný boty (nemáš moc na výběr :). Neutrální došlap, široká bota, tréninková, nízký tlumení a malej drop.
piwoda 25.02.2021 12:35:28
>> Adam80, 22. 02. 2021 21:40:11
Na moji širokou nohu se osvědčily do terénu Salming trail 5 (drop 5) a na silnici Salming lite miles (drop 4). Tlumení mají tak akorát.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.