kdo tam bude - SOBOTA 26.8 BEDŘICHOV
trava 24.08.2006 09:47:42
trava – Jo Advid – Jo
pro upřesnění my poběžíme zhruba 25K zbytek počkáme v restauračním zařízení na Nové Louce, a pro gurmány upřesňuji fotku … zvěřina v každodenní nabídce :)
sam 24.08.2006 10:30:29
Tak to, že se neúčastním téhle akce mě fakt dost mrzí. Je to ale jen 14 dní před Kladnem a to bych padesátku nerad a běžet jen část již nemá to kouzlo. Z „mládí“ mám 12 účastí na Jizerce na sněhu, takže by bylo zajímavé porovnat absolvování té tratě bez sklouznutí se z kopce.
Praha
Štefan 24.08.2006 12:07:30
[quote=sam]Tak to, že se neúčastním téhle akce mě fakt dost mrzí. Je to ale jen 14 dní před Kladnem a to bych padesátku nerad a běžet jen část již nemá to kouzlo. Z „mládí“ mám 12 účastí na Jizerce na sněhu, takže by bylo zajímavé porovnat absolvování té tratě bez sklouznutí se z kopce.[/quote] Mám to stejně, dost mne to mrzí, skoro bych to Kladno za to vyměnil, ale stejně jsem teď v neděli měl hodně dlouhý běh, takže snad příště…
Hořovice
pavli 24.08.2006 12:12:59
No, taky mě mrzí, že tam nebudu. Příště bych se přimluvila o dřívější zprávu o chystání podobné akce.
Praha - Klánovice
Ondra1 24.08.2006 15:36:22
Sem měli psát ti, co tam jedou, ne ti, co tam nejedou:-) Já tam teda budu, ačkoliv jsem se vrátil v noci ze soboty na neděli a měl měsíční pauzu v běhání (přesněji 25 dní), Miloš mě ukecal… ale od neděle od rána už zase vlatně běhám, tak o co jde… Tak se tam hoši potkáme a pěkně vypotíme:-) Ondra
sam 24.08.2006 15:42:08
[quote=Ondra]Sem měli psát ti, co tam jedou, ne ti, co tam nejedou:-)[/quote] No, já si jen tak povzdechl :) Možná příště skutečně přijde plánování a oznámení takové akce dříve.
Liberec
Advid 25.08.2006 10:03:40
Je hodně velká opovážlivost běžet to jen v trenýrkách a bundě?
(těch mých cca 28)
Luky 25.08.2006 13:51:21
Zpráva pro zájemce o zítřejí padesátku. Dnešní počasí nic moc, v noci začalo pršet a skončilo až teď před polednem. Momentálně občas vysvitne i slunce. Předpověď na zítřek – občas přeháňky. Advide co se týče trenýrek a bundy, tak podle mě je to v pohodě, ale já jsem v chladnu zvyklej. Kdo chce informace o počasí může mi ráno zavolat na 602411527. Co se týče včasné informovanosti o tomto běhu, tak je to částečně i moje chyba. Původně jsem se rozhodl, že si to zaběhnu pozdějc, ale když přijal mé pozvání Miloš Škorpil, tak došlo k úpravě termínu tak, aby to vyhovovalo i jemu. Podle jeho slov to bere jako přípravu na běh kolem republiky. Zájemci o plán příjezdu na centrální parkoviště na Bedřichově si ho můžou stáhnout na www.lukysport.cz. Je tam i mapa trasy ve formátu pdf, vše v odkazu Ve stopě Jizerské 50. Zdravím všechny a těším se zítra na vás. Luky
Praha - Klánovice
Ondra1 25.08.2006 14:01:10
Já jdu v dlouhý tenký moiře a šusťákový bundě + trenýrky. Na regulaci teploty mám vyzkoušené rukavice a čelenku, které přibírám do ledvinky – 40% tělesného tepla odchází dlaněmi a hlavou… Do ledviny beru láhev s vodou a dvě musli tyčinky a banán. Při nejhorším dáme polívku na Jizerce, nebo na Smědavě a lahváče na Knajpě:-) Jinak myslím, že to bude parádní masakr, alespoň pro mě…
Ať žijí hory a masochysté!
Ondra
Liberec
Advid 26.08.2006 17:46:25
Nazdar,
tak naše menší slabší skupina těch 30km v pohodě uběhla za 3:31. Tak jsme spokojení. Bylo bezva poznat další běžce. Počasí taky skvělé. Většinou zataženo, jednou trochu mrholilo a ke konci vylezlo sluníčko.
Luky 27.08.2006 17:48:09
Ahoj všichni,
tak jsme to zvládli. Naše čtyřka vedená Milošem uběhla celých 50 km za 5 hodin čistýho času. Mě potkala malá krize na 40 km, ale jinak to bylo super. Teď se chystám napsat článek na behej.com. Děkuju všem, který dorazili. Rád jsem vás poznal a doufám, že jsme se neviděli naposledy. Když to časově zvládnu, tak bych chtěl ještě tento rok stihnout výběh na Smrk 1124 m.n.m.
Luky
Liberec
Advid 30.08.2006 07:52:59
Čau chlapi, kdy budou fotky?
Traged 30.08.2006 16:07:57
[quote=Advid]Čau chlapi, kdy budou fotky? [/quote] Ty dvě co jsem cvaknul ještě v Bedřichově jsou v galerii na behej.com ;)
Luky 30.08.2006 18:05:35
V úterý 29.8. jsem dal na svůj web www.lukysport.cz článek o našem sobotním běhu včetně pár fotek. Všechny fotky posílám dnes mailem na behej.com. Tam by měl krátký článek vyjít prý v neděli.
Luky.
Luky 30.08.2006 19:28:42
V úterý 29.8. jsem dal na svůj web www.lukysport.cz článek o našem sobotním běhu včetně pár fotek. Všechny fotky posílám dnes mailem na behej.com. Tam by měl krátký článek vyjít prý v neděli.
Luky.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.