Jiří Sýkora: Poslední český vytrvalec ve finále olympijské pětky [článek]
Žilina
Pefo 11.12.2009 09:09:33
Výborné čítanie.Trošku ma vrátilo aj k spomienkam na začiatok mojej
kariéry, ako som bol aj s ostatnými deťmi na pretekoch v Bruntále (pár
mesiacov po OH v Moskve 1980) šťastný, keď sa mi na kúsok zdrapu papiera
podarilo získať podpis práve od Jirku…Stačilo, aby nám tréner Srholec
povedal „mládež,toto je ten Jiří Sýkora, čo ste ho videli v televízii,
keď ste pozerali olympiádu“…
Ďakujem za tento článok…
erhard 11.12.2009 11:34:07
Jirku znám,je to slušný,skromný člověk,stejně jako naprostá většina
běžců.
Běh je spravedlivý sport, kolik mu dáš tolik ti vrátí. Škoda, že např.
v politice není víc běžců, mohli jsme na tom být líp.
Schestauber 11.12.2009 13:27:55
Velmi pěkné čtení, na Zlatou desítku při Rošického memoriálu si dobře pamatuji – dělal jsem vedoucího ceremonielu, tak jsem to viděl z blízka. Byl to šrumec a velká konkurence také pomohla k výše uvedenému rekordu. Jak jsem si pak vážil, když jsem mohl dobíhat desítku v rámci Olympijského dne na tom samém(Rošického) stadionu.
Ivana Sýkorová 27.03.2010 22:49:29
Můj švagr mi vyhrožuje, že mám psát jen pěkné věci,ale nemohu napsát nic jiného.Můj život s Jiřím je krásný a je opravdu takový jak se píše a co o něm lidé píší.Mám radost, že ho lidé takto znají.Přeji mu ještě hodně sportovních úspěchů a našemu synovi ať překoná jeho rekord, který 30 let drží!!!Mám Tě ráda Jirko !!!Tvá žena Ivana
Ivana Sýkorová 27.03.2010 22:49:32
Můj švagr mi vyhrožuje, že mám psát jen pěkné věci,ale nemohu napsát nic jiného.Můj život s Jiřím je krásný a je opravdu takový jak se píše a co o něm lidé píší.Mám radost, že ho lidé takto znají.Přeji mu ještě hodně sportovních úspěchů a našemu synovi ať překoná jeho rekord, který 30 let drží!!!Mám Tě ráda Jirko !!!Tvá žena Ivana
administrator 03.04.2010 13:33:07
„Mám jednu zásadu," tvrdí Jiří Sýkora: „Po ukončení závodní kariéry už na žádných závodech nefinišuji. Protože každý závod, kterého se zúčastním, vyhrávám! Sám nad sebou. Bez ohledu na umístění. Protože jsem přemohl lenost a postavil se na start!"
Odkaz na článek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.