Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Jiří Sýkora: Poslední český vytrvalec ve finále olympijské pětky [článek]

Jiří Sýkora: Poslední český vytrvalec ve finále olympijské pětky [článek]

Nalezené položky: 7 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Žilina

Celkem 145600 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:31:27 (1993)
půlmaraton: 1:11:58 (2004)
maraton: 2:27:53 (2004)

Pefo muž 11.12.2009 09:09:33

Výborné čítanie.Trošku ma vrátilo aj k spomienkam na začiatok mojej kariéry, ako som bol aj s ostatnými deťmi na pretekoch v Bruntále (pár mesiacov po OH v Moskve 1980) šťastný, keď sa mi na kúsok zdrapu papiera podarilo získať podpis práve od Jirku…Stačilo, aby nám tréner Srholec povedal „mládež,toto je ten Jiří Sýkora, čo ste ho videli v televízii, keď ste pozerali olympiádu“…
Ďakujem za tento článok…

Motto: Prehráva ten, kto sa vzdáva

Celkem 376 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 3:05:54 (1999)

erhard muž 11.12.2009 11:34:07

Jirku znám,je to slušný,skromný člověk,stejně jako naprostá většina běžců.
Běh je spravedlivý sport, kolik mu dáš tolik ti vrátí. Škoda, že např. v politice není víc běžců, mohli jsme na tom být líp. 

Schestauber muž 11.12.2009 13:27:55

Velmi pěkné čtení, na Zlatou desítku při Rošického memoriálu si dobře pamatuji – dělal jsem vedoucího ceremonielu, tak jsem to viděl z blízka. Byl to šrumec a velká konkurence také pomohla k výše uvedenému rekordu. Jak jsem si pak vážil, když jsem mohl dobíhat desítku v rámci Olympijského dne na tom samém(Rošického) stadionu.

Motto: Nic není nemožné.

Ivana Sýkorová žena 27.03.2010 22:49:29

Můj švagr mi vyhrožuje, že mám psát jen pěkné věci,ale nemohu napsát nic jiného.Můj život s Jiřím je krásný a je opravdu takový jak se píše a co o něm lidé píší.Mám radost, že ho lidé takto znají.Přeji mu ještě hodně sportovních úspěchů a našemu synovi ať překoná jeho rekord, který 30 let drží!!!Mám Tě ráda Jirko !!!Tvá žena Ivana

Ivana Sýkorová žena 27.03.2010 22:49:32

Můj švagr mi vyhrožuje, že mám psát jen pěkné věci,ale nemohu napsát nic jiného.Můj život s Jiřím je krásný a je opravdu takový jak se píše a co o něm lidé píší.Mám radost, že ho lidé takto znají.Přeji mu ještě hodně sportovních úspěchů a našemu synovi ať překoná jeho rekord, který 30 let drží!!!Mám Tě ráda Jirko !!!Tvá žena Ivana

administrator 03.04.2010 13:33:07

„Mám jednu zásadu," tvrdí Jiří Sýkora: „Po ukončení závodní kariéry už na žádných závodech nefinišuji. Protože každý závod, kterého se zúčastním, vyhrávám! Sám nad sebou. Bez ohledu na umístění. Protože jsem přemohl lenost a postavil se na start!"

Odkaz na článek

AlesD muž 05.04.2011 18:17:41

Naprosto neskutečný! Velký obdiv!

Nalezené položky: 7 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.