Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Jan Kreisinger: Naděje pro naše štreky [článek]

Jan Kreisinger: Naděje pro naše štreky [článek]

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

DaliborB muž 19.02.2010 12:00:20

Ahoj Honzo, předně gratulace k úspěšné loňské sezóně, ať se ti podobně nebo líp daří i letos. Článek bezva, jen mám trochu špatný pocit z té tvojí poslední věty „Přitom s medailí z republiky se může jít každý leda tak akorát vyfotit,“ – pokud pominu úroveň dosaženého výkonu, tak si myslím, že pro většinu nadějných atletů, kteří na MČR jedou, je zisk medaile tou hlavní motivací (mě se to bohužel nikdy nepodařilo – nejlíp jsem na pětku skončil 7.). Druhá věc je, jak závod probíhá – souhlas, že většina vytrv. závodů je na mistrákách takticky na finiš, ale když na to člověk má, může za to sám vzít už od začátku a ostatním utéct.
Jinak se chci zeptat, jestli tě takhle atletika dokáže uživit nebo chodíš ještě někam (např. na poloviční úvazek) do práce ? Dík za případnou odpověď

avatar

krajsik muž 20.02.2010 00:48:20

>> DaliborB, 19. 2. 2010 12:00:20

Čau Dalibore. Dík za gratulaci. Omlouvám se asi jsem to napsal moc tvrdě. Pro mě to byla taky velká motivace. Když jsem měl první medaili, taky jsem byl štěstím bez sebe. Bohužel jsem časem zjistil, že kvalita našich běhů není tak vysoká a proto už neběhám pro medaili. Víš radši bych byl třeba pátej a věděl že jsem předvedl dobrý výkon. Jinak zatím se živím jenom běháním.

S pozdravem Honza Kreisinger

avatar

DaliborB muž 22.02.2010 08:37:15

Honzo, díky moc za odpověď – rozumím ti :) Ať se daří a zdraví drží Dalibor Bartoš

administrator 03.04.2010 13:33:12

Maratony (zatím) neběhá, ale časy z jiných disciplín jej dělají s přehledem nejlepšího českého vytrvalce. Řeč je o pětadvacetiletém Janu Kreisingerovi, opoře domácího týmového lídra AK Kroměříž, která se chystá i na blížící se Rohálovskou desítku.


Odkaz na článek
Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.