Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Jak jsem nikdy neuběhla půlmaraton: Týden premiér [článek]

Jak jsem nikdy neuběhla půlmaraton: Týden premiér [článek]

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

JanaKy žena 25.03.2010 11:26:15

Miri,držím palce, budu se těšit v cíli, až Tě uvidím dobíhat. Moc moc si to užij!

zebrafa žena 26.03.2010 08:18:43

Mirko, taky moc a moc držím palce, zážitek je to ohromný. Sice nepoběžím poprvé, ale i tak to bude pro mě zítra svým způsobem premiéra a nevím, zda proběhnu cílovou páskou – neodolala jsem a pobežím, přestože pobežíme dva v jednom :-)

administrator 03.04.2010 13:33:14

Změna počasí a teplota vyšší o pár stupňů znamenala zásadní změnu v přípravě. Poprvé jsem přezula goretex boty a s údivem zjistila, že přes síťovinu standardní obuvi cítím vítr – což rozhodně není způsobeno rychlostí běhu. Vyběhla jsem bez bundy, jen ve dvouvrstvém oděvu, vyměnila čepici a rukavice uschovala na další zimu. MIRKA SE PŘIPRAVUJE NA SOBOTNÍ PŮLMARATON V PRAZE

Odkaz na článek
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.