Bolest v rameni
Bob-an
24.04.2010 22:51:42
Zdravim, nemate nekdo zkusenost s bolesti v levem rameni pri vyssi zatezi? Kdyz beham tak do TF160 tak v zasade nemam problem, ale kdyz se rozebehnu trochu vic (TFmax mam pres 200) tak me po chvili zacne celkem solidne bolet leve rameno, staci mi tak 1km takovym rychlym klusem a musim si dat pauzu ptz rameno solidne boli a nevic je mi blbe. Se srdcem bych nic nemel mit ptz cca pred pul rokem jsem byl na EKG a na echo a pry vsechno v pohode tak netusim cim by to mohlo byt… nemuze to byt jen takovy prechodny problem ktery odezni treba po delsim trenonvani (beham teprv 2 mesice)?
martin76
24.04.2010 22:59:06
treba ho mas trochu vyhozeny, nebo skriply nerv, zanet, ale mate me teda ta nevolnost, nepodcenoval bych to, muze to mit spojitost s necim zavaznejsim, ale treba taky ne. je to dost specificka vec, nevim jestli ti tady nekdo poradi. mozna neco napadne zkusenejsiho fyzioterapeuta, ktery se zabyva vertebrogennimi poruchami. drzim palce.
afrikab
25.04.2010 15:48:54
Mam stejny problem…taky se to objevuje pouze u rychleho behu. Pocitam, ze to bude jen spatnou technikou pohybu rukou pri rychlem behu.
Uz se mi to stava jen vyjmecne, takze to pricitam vetsim treninkovym obemum a lepsi technice. Kome toho jsem zacal i vice posilovat ramena. Tak si vyber ;)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.