Hornická desítka
regioRUN.cz
-W- 01.11.2008 22:45:13
Foreste ! Ty bejku ! To jsi teda pěkně rozběhnul. Ale ne na 40 – spíše trošku pod :) Z Tebe ještě něco bude ! Takže rozebrat a znova ! Gratuluji ! -W-
Brno/Havířov
forest 01.11.2008 23:07:09
- W- díky, tak trošku popořadě, co tomu předcházelo. V pondělí jsem byl naposled běhat (nezapírám, že od půlky září jsem běhal jen na intenzitu ne na objem), ve čtvrtek jsem si natáhl pravý hamstring na gymnastice. V pátek pseudopokus o rozběhání, který se ukončil povalováním na doskočišti na Slávii (3 km celkem). Dneska jsem se regulérně rozběhal a zarovinkoval, ale kvůli stehnu jsem musel doklusat na start těsně před výstřelem, aby mi to znovu nezatuhlo. Tak jsem měl na čáře sekeru cca 10 sekund tím, že jsem startoval z poslední řady. Tak jsem první kilák kličkovat za 3:55. Druhý taky šel. Tak jsem si řekl, že to prostě zarvu a v nejhorším to zabalím (stejně letos mám bilanci 50:50 ve skore nedoběhlých závodů). A co čert nechtěl, tak jsem v relativním porovnání k soupeřům jen zrychloval (absolutní čísla mluví trošku jinak). Poslední kilák jsem rubl pod 3:30 (nejhorší kilák snad mám za 3:57) a byl to čas [i]38:10[/i]. Takže zlepšení o více než minutu a půl za necelý měsíc (a to jsem šel průměrné tepy o 2 níže než v Blansku). Asi psychická bariéra, jinak si to nedokážu vysvětlit. Na blog zítra hodím graf TF a mezičasy na kiláky.
Jo a nevyhrál jsem znovu zájezd, takže jsem šel pak doma na pár piv zapít žal…
VlastaK 02.11.2008 17:54:50
[quote=forest]Jo a nevyhrál jsem znovu zájezd, takže jsem šel pak doma na pár piv zapít žal… [/quote] Vidíš, a to si měl dvojnásobnou šanci proti nám, co se zúčastnili jen hlavního závodu
Já se chtěl pokusit o čas 33:30 min. První kilák byl přesně podle plánu za 3:20 min. Pak jsem však vsadil na příliš rychlého koně v podobě Aleše Míka. Druhý a třetí kilák jsem běžel v háku za ním a doufal, že doběhneme skupinku před námi a v ní si trochu orazím. Aleš jí doběhl, já ne. Kiláky za 3:15 min. a 3:18 min. byly za hranou toho, co moje tělo bylo ochotné akceptovat. Pak už to bylo jak na houpačce. Kiláky za 3:33 min. se střídaly s kiláky za 3:42 min. Aspoň, že poslední kilometr jsem znovu zrychlil, zaběhl ho za 3:11 min. a v cíli z toho bylo konečných 34:40 min.
Praha
milans 02.11.2008 20:37:05
Krasny okruh, hezky zavod, idealni podminky. Jen pri pohledu do vysledkove listiny jsem nasel u sveho jmena cas pres 50 min, ale tak pomalu jsem fakt neklusal . Pricemz me startovni cislo 193 zase pripadlo ve vysledkove listine jinemu bezci, ale zato s mym – tentokrat ocividne se spravnym casem 39:59 (ten jsem take zaznamenal na displei cilove casomiry) a muj garmin o par sekund mene (real time). Hold neni nikdy vse dokonale, ale doufam, ze muj protest poradatele rychle vyresi. Krome teto drobnosti bych navrhoval pro priste zmenit trat u behu mladsich kategorii ktere bezi 300, resp. 150m. Start cca 20 zavodniku na parkove silnicce o siri 2–3m vede v prvem pripade k loktovym zapasum jiz pred startem a v druhem pripade fyzickym intervencim otrlejsich rodicu kteri pouziji jakoukoliv cesu aby sve dite dotahli do cile na co nejlepsim miste Co takhle startovat tyto kategorie na siroke silnici s dobehem do cile v protismeru oproti hlavnim kategoriim. Jinak poradatelum dekuji za krasny zavod na ktery jsem se tesil dlouhou dobu a urovni predcil pozitivne me ocekovani (az na vyse uvedene).
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.