Vhodne boty pro silnici (zkusenosti s Adidas Response?)
Zarathustra 08.08.2010 16:09:38
Ahoj bezci
pred nejakym casem jsem stal pred problemem vyberu vhodnych bot. Potrebuji boty pro beh po pevnem povrchu, v drtive vetsine silnice, s doslapem na patu a stred, vetsi vaha (pres 90) a prodejci mi bylo doporuceno Adidas Response, ktere jsem si take koupil. V soucasne dobe beham asi ctyrikrat az petkrat tydne a z techto bot nemam uplne dobry pocit, respektive s odpruzenim. Nevim, jestli je to mou vahou nebo botama, ale prijdou mi tvrde. Tak jsem se rozhodl, ze si poridim jine boty a prosim vas o radu. Pokud mate zkusenosti s Response, jak se vam jevi? Diky a preju hodne nabehanych kilometru a vyplaveneho adrenalinu
Pardubice
radekl 09.08.2010 07:23:24
>> Zarathustra, 08. 08. 2010 16:09:38
Response používám na kratší a rychlejší trénink (do 12-ti km) a nemám s nimi problém. řekl bych dokonce, že jsou měkčí než Supenovy, které používém na delší běhy. Odpružení je v obou případech taky OK. Rozdíl může být v tom, že v obou typech bot ještě používám ortopedické vložky na míru. Nicméně vše je subjektívní.
Jinak jsem zkoušel např. i New balanc a ty byly dle mého ještě tvrdší než Adidas.
Vše je subjektívní. Vyzkoušej jinou značku a uvidíš.
ZuK 13.10.2013 15:42:55
koukni na http://www.hunac.cz/…er-3089.html
On cloudsurfer Hodí se i pro těžší běžce výborně tlumí, ale po dopadu tlumení úplně zmizí a máš perfektní odraz
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.