Podezřele levné boty NIKE
milba11 21.03.2011 20:57:29
narazila jsem nedávno na stránky lunarsale.com Už jsem chtěla objednávat, ale pak se mi to nějak rozleželo. Nepřipadají vám ty ceny nějak MOC nízké? Máte někdo zkušenost s těmito nebo obdobnými stránkami? Díky za názory a zkušenosti
rudo 21.03.2011 21:24:55
vo svete sa predava vela lacnych napodobenin znackovych bot. su vask dvojakeho druhu : jedny su jednoducho boty ukradnute pri vyrobe alebo su z tajnej nadvyroby, kde fabriky v azii nepovedala pravdu zdavacej firme a predava potom boty na ciernom trhu, take boty by mohli mat takmer rovanku kvalitu druhy typ su boty z uplne inych materialov a inej technologie, kde sa to len zvonku podoba a ma to nasitu rovnaku znacku firmy.
za zamyslenie stoji ci vobec aj prave originalne NIKE boty vobec ponukaju nejaku skutocnu kvalitu, nieco uzitocne a pomahajuce. Kedysi som si myslel ze ano, teraz si myslim ze nie.
xPablos 21.03.2011 21:31:34
>> milba11, 21. 03. 2011 20:57:29
Mno nevim…„The address of our office is 81 Yong Le,zhong xi,Hong Kong 999077“. Ne ze by se dneska vetsina znackovych produktu vyrabela jinde, ale…
Navic uz to to neprijde do konce brezna, takze si tam rovnou muzes prihodit 20% DPHcko
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.