Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Sporttester pro dobrý pocit/hubnutí

Sporttester pro dobrý pocit/hubnutí

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Bourne muž 13.05.2011 23:48:37

Chtěl bych poprosit fundované odborníky ,aby mi poradil jaký sporttester si poridit. Chtel bych behanim hlavne zhubnout a k tomu jsem se docetl ,ze je dobre udrzet urcitou tepovou frekvenci. Kdyz si procitam internet ,tak zjistuji ,ze existujou testery od 1000 do 10000, od x firem . Asi mi staci zakladni funkce, libi se mi micoach ,ale rikam si, jestli ono to neni preci jen prilis penez. Cim min penez tim lepe. Dekuji moc

Sloviensko

rudo muž 14.05.2011 05:12:26

ak to naozaj chces na to co pises, tak ti mozem predat metodu zadarmo.

pocas behu obcas zastat, daj si prst na tepnu na krku a pozerajuc na hodinky pocas 15 sekund zrataj tep vybasob 4×

je to absolutne postacujuce co sa tyka presnosti a bude to nutit davat pozor na tempo a nutit sledovat pocity, ktore neskor ti budu stacit a nebudes musiet ani merat tep.

zaroven sa vyhnes vsetkym chybam snimacov elektrod, kodovania signalu, vysokych napati rusivych signalov od vlaku elektricky a trolejbusa atd

vyskusaj si to aj ked si teraz myslis ze chces alebo musis vyvalit peniaze za elektroniku, aspom uvidis ci sio vobec schopny behat pri nizkych tepoch vela bezcov tvrdi ze to nedokaze, najma psychicky

Motto: you can't stop, what is coming !

Nizi muž 14.05.2011 15:43:51

>> Bourne, 13. 05. 2011 23:48:37

Ahoj, nabídka je opravdu velká a já nejsem fanda čínských sporttesterů, ale i do tisíce korun se dá vybrat slušný sporttester. Na měření tepu můžeš použít prakticky jakýkoliv sporttester s hrudním pásem. Až pokud by si chtěl nějaké speciální funkce (intervalový trénink, footpod, připojení k PC) tak bych se poohlédnul po něčem dražším. Pro začátek ale určitě stačí i levný sporttester. Hodně oblíbené jsou pulsmetry Sigma.

Praha

Celkem 641 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:46:51 (2011)
půlmaraton: 1:42:33 (2011)
maraton: 4:07:51 (2011)

Mattyna žena 15.05.2011 18:36:18

Já si pro začátek koupila sporttester od Suunta. Je to základní řada a vyšly mě asi na 1800 a maximální spokojenost!!! Fakt doporučuji!!! Myslím že M1 nebo M2 to byly.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.