Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Ostatní » Walkman Sony 8GB

Walkman Sony 8GB

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

dneckar muž 14.05.2011 20:40:29

Uklid supliku pokracuje, sice to neni ciste sportovni zbozi, ale na behani a kolo jsem to pouzival :) takze:

Protože se mi povedlo náhodou přijít k iPodu, nabízím k dispozici svůj věrný mp3 přehrávač Sony. Kupováno v březnu 2010 v Alze, nevím, jestli je ještě v záruce – pro jistotu počítejmeš, že není Koupil jsem tam totiž původně MP3 přehrávač s označením „bazar“ (tzn. vybalený), který měl pouze roční záruku. V záruční době ale zatuhl a nešel nastartovat, tak mi jej vyměnili, tentokráte za 100% nové zboží, ale předpokládám, že záruka se tím neprodloužila.

Zadní strana odřená od nošení v kapse, na displeji od začátku folie, takže předpokládám, že bez úhony. K dispozici dvakrát kabel pro synchronizaci s PC a nabíjení (jenom za kabel chtěli v Sony Centru cca 6 stovek).

Krabičku bych asi našel, sluchátka pravděpodobně ne – ale stejně nebylo moc o co stát, jak už to u těch OEM sluchátek bývá

Cena přehrávače a dvou kabelů 1400 Kč. Osobní předání s vyzkoušením v Brně, nebo pošta v ceně.

Fotky pro zajemce poslu kdyztak mailem.

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.