Walkman Sony 8GB
dneckar
14.05.2011 20:40:29
Uklid supliku pokracuje, sice to neni ciste sportovni zbozi, ale na behani a kolo jsem to pouzival :) takze:
Protože se mi povedlo náhodou přijít k iPodu, nabízím k dispozici svůj věrný mp3 přehrávač Sony. Kupováno v březnu 2010 v Alze, nevím, jestli je ještě v záruce – pro jistotu počítejmeš, že není Koupil jsem tam totiž původně MP3 přehrávač s označením „bazar“ (tzn. vybalený), který měl pouze roční záruku. V záruční době ale zatuhl a nešel nastartovat, tak mi jej vyměnili, tentokráte za 100% nové zboží, ale předpokládám, že záruka se tím neprodloužila.
Zadní strana odřená od nošení v kapse, na displeji od začátku folie, takže předpokládám, že bez úhony. K dispozici dvakrát kabel pro synchronizaci s PC a nabíjení (jenom za kabel chtěli v Sony Centru cca 6 stovek).
Krabičku bych asi našel, sluchátka pravděpodobně ne – ale stejně nebylo moc o co stát, jak už to u těch OEM sluchátek bývá
Cena přehrávače a dvou kabelů 1400 Kč. Osobní předání s vyzkoušením v Brně, nebo pošta v ceně.
Fotky pro zajemce poslu kdyztak mailem.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.