saucony kinvara a jejich využití
radon 20.07.2011 22:19:52
Už druhý den běhám v nové obuvy zn.Saucony Kinvara a jsem jimi přímo nadšen.jsou lehké,podrážka je rovná ,jsou dostatečně tlumivé.Máte někdo zkušenost s tím,zdali se v nich dá běhat i lese?Na stránkách věnujících se této obuvy píší,že jsou určeny výhradně k běhu na silnici.Dále bych se rád dotázal na to,jestli by nebylo vhodné si pořídit ještě jedny ty samé,protože si nejsem jist zda lze kombinovat používání obuvy vážící 218g ,navíc mající rovnou podrážku s botami,které jsem doposud užíval,a to NB 1063 a NB 1064 o váze 335g dost odpruženými s vysokou podrážkou v oblasti paty.Jsem velmi zvědav na to,zda mně lehké boty pomohou ke zrychlení na desítce
skalka 21.07.2011 00:44:49
>> radon, 20. 07. 2011 22:19:52
Z vlastní zkušenosti potvrzuji počáteční nadšení, které navíc přetrvává, resp. se ustavilo v pocitovou libost. Kinvary mám od května (Expo PIM), podle určení v nich běhám hlavně po silnici, chodníku, ale i po cestách s pevným povrchem, včera jsem je provětrala v Krčském lese, tzn. po trase, která vede i po lesních cestičkách. Ale nic brutálního, do těžšího terénu bych v nich tréninkově nešla (nebo do deště a tak) – to bych je litovala . (Varování před používáním na kolo naprosto chápu.) Možná, že vydrží víc, než předpokládáme; jedině že v náročnějším terénu asi dřív „odejdou“. Ale zatím zcela ovládly pole a mě: mám ještě dvoje saucony, do jedněch se ještě přemluvím, ale v těch druhých už budu nejspíš jen chodit, nemluvě o jiných botách(a taky po žádných dalších teď nekoukám). Jedině si pořídit podobné saucony do terénu, anebo ještě jedny (kdyby se naskytly za výhodnou cenu, neváhala bych). Prostě mě dostaly, ač jsou to „jenom“ boty .
Na to zlepšení bych si vsadila, i když je to hlavně v nohou… Ať se ti to povede.
Čelákovice
Láďa S. 26.07.2011 22:27:25
>> radon, 20. 07. 2011 22:19:52
ahoj RAdku, taky o nich uvažuju, zde jsou nějaké komentáře uživatelů, kteří je používají i mimo silnici
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.