Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

ANKETA: Vyberte běžecký obchod roku 2014

ANKETA: Vyberte běžecký obchod roku 2014
foto: Petr Kostovič

behej.com | 30.11.2014 | přečteno: 17726×

Sedm finalistů vzešlo ze semifinálového kola hlasování, do kterého se zapojilo na 1500 čtenářů tohoto webu. Z původní více než padesátky jste tak vybrali následující obchody, kde se vám letos nakupovalo nejlépe. A pochopitelně též rozhodly jejich fan kluby, což ovšem také o něčem svědčí – k prodeji nepatří jen dobré ceny a dobrý sortiment! FINÁLOVÉ HLASOVÁNÍ UKONČENO

adidas Running – Prague Marathon Store

Jak název napovídá, v pražské centrále ligy RunCzech a Prague International Marathonu nenajdete nabídku mnoha značek, zato si však můžete v zakoupeném zboží jít rovnou zaběhat. Running Mall totiž nabízí i šatny a běžecké kluby.

Běhshop.cz

René a David Brukovi, majitelé původně pražské prodejny (dnes s další prodejnou v České Těšíně), dokázali za téměř deset let existence vybudovat eshop a obchody s opravdu pestrou škálou značek, solidním servisem a přijatelnými cenami.

Decathlon

Jediný sportovní řetězec, který vás nenechal chladnými v semifinále. Přestože je v Česku „nejmladší“, svým sortimentem, cenami a svými vlastními značkami zaujal asi nejvíc. Takže nikoliv Hervis, ani Sportisimo (bývalý a současný partner seriálu PIM), ale Decathlon se bude ucházet o vaše finálové hlasy!

Lidl

Pro někoho rána mezi oči, pro druhé logický výsledek. Účast tohoto nesportovního řetězce ve finále ankety o běžecký obchod roku bude nejspíš důsledkem kroku, který hodně zamával dosavadními pořádky v českém sportovním maloobchodu. Noname zboží bez historie, nemožnost si jej aspoň trochu kulturně vyzkoušet v obchodě, ceny však na zlomku toho, co dosud bylo považováno za běžné (alespoň v Česku).

Run4fun

Zda je účast této nové prodejny z Hradce Králové výsledkem jejích kvalit, nebo spíše dobré práce s fanoušky, o tom nechť rozhodne finále. Run4fun nabízí zboží více než sedmi značek, pořádá běžecké tréninky a podporuje závody nejen v regionu.

Trailpoint

Rozměrem stále malá (byť již ne tak jako v minulosti), přístupem k zákazníkovi však příkladná. Taková je prodejna Michaela Dobiáše v Praze, kterou stojí za to navštívit už jen proto, že dosud vyhrála všechny ročníky této ankety. Pokud nenakoupíte, zcela určitě se aspoň dáte do řeči s ryze běžeckým personálem.

Triexpert

Značku Triexpert si pamětníci spojují s průkopnictvím běžeckých speciálek u nás. Po změně majitele se trochu pozměnila image obchodu, hlavně se však rozrostl a nyní kromě Prahy můžete Triexpert vyzkoušet i v Brně. Zaběhlá prodejna s kvalitním sortimentem.

Komentáře (Celkem 31)

Nalezené položky: 32 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
avatar

Partizánske

maraton: 3:20:21 (2017)

HARDCLIMBER muž 27.11.2014 06:01:53

Nedá mi nenapísať svoj názor…niečo mám z lidla,čosi z alpinu a niečo z adidasu…a záver je u mňa jednoznačný…vedie addidas…striho­vo,materiálovo a komfortne…veci ala lidl su strihom robene neviem pre koho,elasťáky mám ale je to des.,tričá odierajú …vyskúšal som veci od adidu a nemam im co vytknut…bezecke triko je nenormalne dobre…a da sa to zohnat aj za dobre prachy…čo sa týka veci z lidla na začiatok ok,ale časom človek aj tak skončí inde…u nas nakupujem sportisssimo alebo obchod v Partizanskom…v Čecha­ch sa mi paci rockpoint…a samozrejme A3sport..

Motto: nie je hamba padnúť...ale zostať ležať...
avatar

Tomas212 muž 14.09.2015 16:54:52

Dobrý den, bude letos další ročník soutěže? Určitě bych nominoval brněnské Behani.cz / Behanie.sk a pražský Top4Running.cz

S oběma mám výbornou zkušenost.

Nalezené položky: 32 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.