Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vánoční přání behej.com

Vánoční přání behej.com

behej.com | 24.12.2007 | přečteno: 41376×

Milí běžci, běžkyně a běžčata. Je nám velkým potěšením, že jste na našich stránkách behej.com našli místo, kam chodíte čerpat svou běžeckou inspiraci, dozvědět se něco nového z oblasti běhu anebo si popovídat s ostatními běžci a podělit se o své zkušenosti a zážitky. 

Všichni víme, že proto, abychom se neustále vraceli na nějaké místo, a navíc rádi, musíme mít pro to nějaký důvod a musí nám tam být fajn. 

Ať je to oblíbená kavárna, kde podávají výbornou kávu a navíc s příjemnou obsluhou nebo virtuální prostor, kde se dozvíme potřebné informace a můžeme si poklábosit s lidmi stejného zájmu a ražení. 

behej.com se stalo místem společného „posezení“ s těmi, pro něž se stal běh součástí života. A konec roku, kdy se chýlí ke svému konci jedna etapa a zároveň v sobě obsahuje předzvěst nového začátku, je na takové „posezení“ ta správná příležitost. 

Abyste se na behej.com rádi vraceli, máme pro vás nyní o jeden důvod navíc. behej.com si do nového roku obleče nový kabátek, protože ze starého již vyrostl. Představí se vám v nové moderní grafice, dynamičtějším prostředí, jednoduché orientaci a větší interaktivitě. 

Vánoce jsou svátky klidu a pohody, to se však netýká týmu našich programátorů. Ti společně s redakcí pro nás všechny připravují jedno velké překvapení, které ocení zejména závodně orientovaní běžci. 

Čím dál více chceme klást důraz na osobnější stránku v rámci komunity běžců. Tento a předešlý rok jsme na tomto poli udělali drobné krůčky, kdy se nám podařilo zorganizovat několik běžeckých setkání. Internet se už dávno stal informačním a komunikačním prostředkem. Teprve však „nedávno“ začal umožňovat i personalizovaný přístup ke svým uživatelům. 

Jménem všech, kteří se na chodu behej.com podílejí, vám všem chceme popřát krásné vánoční svátky, plné pohody a spoustu příjemných osobních setkání v novém roce. Držíme palce, aby se všichni vypořádali se svými bolístkami fyzickými i psychickými a běh pro ně byl a zůstal stylem, nikoliv však smyslem života.

redakce behej.com