Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Mizuno Labský půlmaraton posouvá termín na listopad

Mizuno Labský půlmaraton posouvá termín na listopad
foto: Cross Country Race

behej.com | 12.09.2024 | přečteno: 914×

Lysou nad Labem znají hlavně fandové koní. Přitom je to prima místo na běhání! Polabská rovina, jen kousek od Prahy. V listopadu tu tým okolo Romana Skalského natočí rychlý a pěkný půlmaraton, kam můžete vytáhnout celou rodinu a strávit fakt příjemné dopoledne. Cestou domů se třeba stavět v Poděbradech na něco fajnového k snědku. Kroužkujte v diářích nový termín – 9. listopadu!

Trasa Mizuno Labského půlmaratonu vede prakticky celá skrz les. Má sice hodně zatáček a písčitý povrch lehce ubírá na záběru, ale stín, dlouhé rovinky a solidní úroveň konkurence mohou přinést i osobáky! Unikátní je též první kilometr po trase závodiště i s překonáním překážky, to vše naštěstí hned zkraje závodu, kdy máte plno sil.

Výhodou středně velkého pole závodníků a závodnic je i to, že se poměrně rychle natáhne, takže nehrozí “špunty”, kdy se někde v úzkém místě trasy nahromadí velký počet lidí a je po tempu… Cesta je povětšinou i dost široká na předbíhání a těžko říci, jak je to možné, ale skoro pořád u Lysé nad Labem poběžíte buď po rovině, nebo mírně z kopce.

Závody Prague Park Race a Cross Country Race jsou typické tím, že počtem účastníků jsou tak akorát – zhruba pětistovka účastníků, k tomu rodinný doprovod, dětské závody, tombola, prostě pohodička. Není divu, že s Romanem Skalským jezdívá už vyrýsovaná skupina štamgastů, kteří se mezi sebou poznávají a při vyhlašování výsledků si navzájem aplaudují. Moc prima zážitek, který na masovkách úplně nepoznáte!

“Museli jsme kvůli nepříznivé situaci posunout původní zářijový termín na 9. listopadu. Bude zajímavé vidět, jak se to projeví na účasti a samozřejmě i jak odlišný letošní ročník bude. Už to zjevně nebude na trička a kraťasy,” říká Roman Skalský, pro neznalé vítěz slavné Velké kunratické, bývalý vynikající vrchař a fanda běžeckých akcí dělaných na spojnici srdečnosti a profesionality.

Registraci najdete zde: https://labskypulmaraton.cz/…/registrace/

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 26.08.2024 12:03:21

Lysou nad Labem znají hlavně fandové koní. Přitom je to prima místo na běhání! Polabská rovina, jen kousek od Prahy. V září tu tým okolo Romana Skalského natočí rychlý a pěkný půlmaraton, kam můžete vytáhnout celou rodinu a strávit fakt příjemné dopoledne. Cestou domů se třeba stavět v Poděbradech na něco fajnového k snědku, protože z Poděbrad se za poslední roky stalo místo kulinářsky podobné pražskému Karlínu. Kroužkujte v diářích sobotu 14. září!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.