Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Společné tréninky

behy.cz | 19.01.2008 | přečteno: 13453×


NIKE TRÉNINKY
Po zářijovém zahřívacím kole se Nike a jeho červený minivan vrací do pražské Stromovky, aby každé úterý od 18 hodin dal dohromady partu běžců. Premiéra bude již zítra a připravená nabídka účastníkům zní opravdu lákavě: od testů obuvi až po následný bezplatný relax ve World Class Health Academy v hotelu Marriott, kde budou mít všichni možnost se osprchovat, zajít do bazénu, sauny, páry, vířivky a komu to bude málo, i do fitness centra.

Na další měsíce Nike slibuje další „motivační“ prvky, včetně jednoho nadmíru atraktivního… ale nesmíme ani naznačovat :) Sraz na úterní trénink je v šest u otočky tramvaje při vstupu do parku a v Nike autíčku je možné se i převléci a uschovat věci.

TRÉNINKY S TRIEXPERTEM
Běžecká prodejna Triexpert své pražské tréninky spustila již před týdnem, a to hned tři týdně podle lokalit. Kromě čtvrtečního výklusu ve Stromovce (19:30) to je úterní tempo běh se srazem v Podolí u prodejny (19:30) a pondělní fartlek na Žižkově (sraz u žižkovské prodejny v Táboritské v 19:30). Více naleznete na webových stránkách prodejny a na foru. I na vás čekají motivační odměny!

PIM
Prague International Marathon rozprostřel své tréninky po celé Praze a jeden v Hradci Králové. Miloš Škorpil například vede tréninky ve Stromovce (úterý, 18:15), Vanda Kadeřábková-Březinová na Vítkově (liché středy, sraz na mostě nad Novovysočanskou, 18:30). Přehled dalších PIM klubů naleznete na webu PIMu. PIM tréninky jsou nepřímo placené – za roční členství v klubu ve výši 2000 Kč však dostáváte bezplatný start na všech akcích PIMu a slevy u Adidasu a v Hervisu. Při plánování účasti na PIM trénincích se však raději nejprve informujte přímo na PIMu, protože informace na webu nejsou vždy aktuální.

DALŠÍ SKUPINY
V poslední době se však začínají objevovat i další neorganizované skupinky. Jmenujme třeba tu, která si říká Klub letmých houbařů Krč a jejíž plány můžete sledovat ve foru a dokonce si čerstvě spustila své vlastní stránky. V Brně se nepravidelně schází další skupina běžců, která diskutuje na jiném místě fóra. Informace o dalších skupinových výbězích naleznete zde.

Budeme rádi, když „mediálním zviditelněním“ pomůžeme na svět i dalším a hlavně mimopražským klubům. Vždyť ne náhodou takovéto běžecké kluby stojí v zahraničí za věhlasnými událostmi typu New York Marathonu. Ta doba je ještě daleko, ale dejme společně vzniknout klidně i malým skupinkám, protože společně se to běhá mnohem lépe! Představte vaše neorganizované tréninkové skupiny na redakce@behej.com.