Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Podpoříte nás v anketě o internetový projekt?

Podpoříte nás v anketě o internetový projekt?
foto: archiv behej.com

behej.com | 08.08.2009 | přečteno: 4402×

Líbí se vám stránky behej.com a behy.cz? Uznáváte, že kromě nezbytného nadšení jejich každodenní správa bere hodně času a úsilí celé skupiny lidí? Nyní máte možnost naši práci ocenit nominací v soutěži Křišťálová lupa 2009, konkrétně za projekt roku v oblasti specializovaných mé­dií.

Anketa každoročně probíhá na serveru www.lupa.cz. Soutěž o projekty roku má dvě kola. v tom prvním čtenáři nominují své oblíbené weby, načež probíhá hlasování o těch, které se dostaly do užšího kola.

Není bez zajímavosti, že jsme se dostali do užšího hlasování hned v prvním ročníku ankety, což se odrazilo mimo jiné i v návštěvnosti serveru. Řada z vás si náš web (a oblibu v běhání) našla právě přes Křišťálovou lupu.

Server behej.com má nyní měsíční návštěvnost 50–60 tisíc unikátních návštěvníků, zaregistrovalo se na něm přes 9,000 příznivců běhu a tištěný časopis Běhej si předplatilo přes osm stovek čtenářů.

Pomůžete nás zviditelnit i letos? Stačí jen zaslat váš hlas! Předem děkujeme!!!

 


NOMINUJTE BEHEJ.COM NA PROJEKT ROKU V OBLASTI SPECIALIZOVANÝC­H MÉDIÍ