Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Nike Pegasus debutuje na NIKEiD.com

Nike Pegasus debutuje na NIKEiD.com
foto: Nike

komerční prezentace | 15.09.2009 | přečteno: 10337×

Běžecká bota Air Pegasus+ 26 je na NIKEiD.com. Běžci tak získávají možnost uzpůsobit tuto botu svým individuálním potřebám, a to v míře dosud nevídané. U obuvi Air Pegasus+ 26 mohou stanovit její šířku, volit rozdílné velikosti levé a pravé boty, určit sílu tlumení v mezipodešvi, rozhodnout se pro typ podešve a samozřejmě vybírat z široké řady materiálů a barev.


KULTOVNÍ BOTA PEGASUS DEBUTUJE NA NIKEiD.COM
 – A S NÍ BEZKONKURENČNÍ MOŽNOST VOLBY PRO VŠECHNY BĚŽCE

Běžci po celém světě touží po funkční a pohodlné botě. Možnost jejího uzpůsobení na míru vede k lepším výkonům, ať už běžci soutěží sami se sebou nebo s ostatními. Šance zvolit si barvu jim navíc dodává svobodu vyjádření a dovoluje jim vydat se svou vlastní cestou. Kromě aplikace na NIKEiD.com mohou běžci Air Pegasus+ 26 osobně designovat také v jednom z dvanácti Niketownů po celém světě.

„Pegasus je stálice v běžeckém světě, která má řadu loajálních a oddaných stoupenců,“ prohlásil Leslie Lane, celosvětový viceprezident Nike pro běh. „Jsme velice rádi, že můžeme tuto botu dále rozvíjet díky špičkovým inovacím a přispět tak k lepším výkonům všech běžců. Mimořádně široká možnost individualizace na NIKEiD je výrazným milníkem v bohaté historii boty Pegasus.“

 

Air Pegasus+ 26 nabízí běžcům šanci vyladit si botu do nejmenších detailů. Díky možnosti volby přesné šířky, výběru rozdílné velikosti levé a pravé boty, určení materiálu svršku nebo preferenci běhu po silnici či v terénu, mohou běžci maximálně zvýšit pozitivní vliv boty na jejich výkon. Pegasus byla navržena jako odolná, pohodlná a cenově dostupná varianta běžecké obuvi a prošla řadou proměn, aby se stala prvotřídní botou pro širokou škálu běžců.

Bota Air Pegasus+ 26 je ideální volbou pro běžce s lehkou až střední pronací, kteří chtějí odolnou botu a vynikající pohodlí, přizpůsobení a tlumení. Strategicky umístěné dílce poskytují oporu ve vybraných zónách a zaručují, že bota se komfortně nosí, nabízí lepší stabilitu a přirozený rozsah pohybu ve všech fázích kontaktu se zemí. Jednotka Air Sole po celé délce a tlumení Air Pegasus se starají o skvělý pocit z běhu, zatímco vložka Nike Rideliner vyrobená z měkké PU pěny přináší pohodlí a tlumení přímo v oblasti chodidla. Bota je navíc připravena na Nike+ senzor pro ještě větší zážitek z pohybu.

NIKE, Inc. se sídlem poblíž Beavertonu v Oregonu je předním světovým designérem, prodejcem a distributorem originální sportovní obuvi, oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit. Nike je stoprocentním vlastníkem několika dceřiných společností, mezi které patří Converse Inc., která navrhuje, prodává a distribuuje sportovní obuv, oblečení a doplňky; Cole Haan, která navrhuje, prodává a distribuuje luxusní obuv, kabelky, doplňky a kabáty; Umbro Ltd., společnost se sídlem ve Velké Británii a vedoucí světová fotbalová značka; a Hurley International LLC, která navrhuje, prodává a distribuuje obuv, oblečení a doplňky pro adrenalinové sporty a lifestyle módu pro mladé. Pro více informací navštivte stránky www.nikebiz.com.


ČTĚTE VÍCE O PRODUKTECH A SLUŽBÁCH NIKE