Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vychází první číslo magazínu Snow s řadou dárečků

Vychází první číslo magazínu Snow s řadou dárečků
foto: Snow

behej.com | 03.10.2009 | přečteno: 5076×

Zima sice ještě neklepe na dveře, ale příznivci zimních sportů již hledají inspiraci. Představíme vám nové číslo magazínu Snow, který připravují naši kolegové. Najdete v něm fotogalerii nejlepších lyžařských fotografů, univerzitu carvingu – tentokrát o hledání „bodu G“ a komentáře k současnému dění v závodním lyžování.

Dále to budou tipy na nejlepší prašanové destinace ze seriálu SNOWride, v reportáži Jimmyho Pettersona se podíváte na sopečnatou Kamčatku a praktickým pohledem navštívíme americké Colorado.

Číslo vyšlo 1. října. Horkou novinkou je rubrika family – o tom, kdy, jak a kde (začít) lyžovat s dětmi. Pod podkličku mocného lyžařského byznysu se budeme dívat ve stejnojmenné nové rubrice.

To vše završuje 2× skipas zdarma – jeden do švýcarského Jungfrau a druhý na předsezónní přípravu do pražského Carving Centra! A v dalších číslech SNOW na vás čeká ještě spousta skipasů zdarma do českých, slovenských i švýcarských středisek – top destinace nevyjímaje!

V nové kolekci balíčků k předplatnému SNOW najdete letos ještě více dárků než kdy předtím. Ty hodnotnější čekají jako vždy na ty, kdo si objednají předplatné na dva roky – získat přitom můžete až trojnásobek hodnoty uhrazené za předplatné. V kolekci najdete i produkty s cenovkou převyšující 1000 Kč – u některých z nich bude při zaslání účtován příplatek (dobírka). A brzy se kolekce ještě rozroste!

Princip získání balíčku je jednoduchý – každý předplatitel má v okamžiku úhrady předplatného nárok na jeden balíček. Nezáleží na tom, zda si předplatné objednává nově, nebo jen prodlužuje to stávající. K dvouletému předplatnému jsou ovšem k dispozici hodnotnější balíčky než k ročnímu. Více v objednávkovém formuláři. Aktuální kolekci najdete ZDE.

Během října a listopadu do ní přibudou ještě další položky – to už ovšem mohou být některé současné rozebrané:-) S objednávkou nemusíte váhat ani v případě, že se vám žádný balíček nezamlouvá – „kredit“ získaný předplacením časopisu si můžete šetřit a za čas jej utratit našem e-shopu nebo si jej dokonce střádat napřesrok. Kolekce pro předplatné časopisů NORDIC, FREESKI a WILD CAT se objeví již brzy!

A brzy se můžete těšit i na nový kabát portálu SNOW.CZ (z dílny Behej.com!), o němž vás budeme ještě včas informovat!