Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Triexpert nabízí měření nejmodernější technikou

Triexpert nabízí měření nejmodernější technikou
foto: Triexpert

komerční prezentace | 31.05.2010 | přečteno: 6799×

Není na čase vyměnit běžecké boty za nové? Pražská běžecká speciálka Triexpert zakoupila moderní přístroj, který změří vaše boty, abyste se přesvědčili, zda stále plní své tlumící a stabilizační funkce.

I sebelepší běžecká bota postupem času ztrácí na svých schopnostech vést správně chodidlo při dopadu a odrazu. Pokles tlumících schopností a stability způsobený opotřebením obuvi zvyšuje riziko zranění. Sotva zaznamenáte moment, od kdy boty přestanou sloužit, jak mají. U některých to bude po 600 kilometrech, jiné vydrží déle. Ale proč čekat, až se opotřebení projeví nepříjemnými a špatně se zbavitelnými bolestmi?

Abyste měli jistotu, zda dopřáváte chodidlu vždy to nejlepší, zakoupili jsme pro vás nejmodernější měřící přístroj. Systém nabízí rychlou a přesnou analýzu došlapu. Během dvou minut otestujeme vaše chodidla přímo v pohybu. Senzory s čipem, upevněné na chodidle a noze, vyšlou 400× za sekundu signál do speciální vesty, kterou máte při testu na sobě. Na závěr zhruba dvouminutového testování vám nabídneme grafické i slovní zhodnocení, spolu s doporučením vhodných nových bot.

PŘIJĎTE SI VYZKOUŠET DO BĚŽECKÉ PRODEJNY V PRAZE

Největší česká specializovaná běžecká prodejna Triexpert nabízí nejširší sortiment zboží pro běžce a triatlonisty. Již od roku 2007 máme pobočku v Praze, v Táboritské ulici 5 (tramvajová zástavka Lipanská, cca 100 metrů po směru jízdy z centra). Co je aktuálně v nabídce?