Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Triexpert otevřel běžeckou speciálku v Brně

Triexpert otevřel běžeckou speciálku v Brně
foto: Daniel Orálek

komerční prezentace | 31.08.2010 | přečteno: 7842×

V českém běžeckém světě působí obchodní značka Triexpert již šestým rokem a nyní uzrál ten správný čas posunout naše cíle a sny zase o kousek dále – v úterý 31. srpna jsme otevřeli naši novou specializovanou běžeckou prodejnu v Brně, v ulici Milady Horákové 20.

Věříme, že si k nám naleznete cestu a odměnou Vám bude kvalitní poradenství a servis, který uspokojí běžce všech výkonnostních a věkových skupin. Navazujeme tak na naše úspěšné působení v pražské prodejně (Táboritská 5, Praha 3), kde již několik let pomáháme profesionálům i „hobíkům“vybrat si to správné běžecké vybavení.

Naší filozofií je zjistit Vaše osobní potřeby (četnost a délku Vašeho běhání, hmotnost, výkonnostní cíle apod.) a pomocí diagnostického měření zjistit Vaše individuální parametry.

K analýze slouží jak dynamický způsob (běh bosýma nohama na běžeckém pásu snímaný videokamerou), tak statický způsob (krátké vyšetření na speciálním přístroji, který hodnotí individuální parametry chodidla). Na základě zjištěných ukazatelů Vám budou doporučeny nejméně tři modely běžeckých bot různých běžeckých značek, ve kterých se rovnou můžete proběhnout na přichystaném běhacím pásu.

Obslouží Vás školení prodejci Karel Zadák junior (reprezentant v Xterra triatlonu) a Tomáš Ondráček (maratonec, osobní rekord 2:27). Naší doménou je dle Vašich individuálních charakteristik a požadavků určit okruh správné běžecké obuvi. Ke správnému výběru konkrétního páru bot je pak už nejdůležitější jen a jen Váš individuální pocit při běhu…

Triexpert ale není pouze prodejcem zboží. V letošním roce začal spolupracovat s brněnskou běžeckou legendou Jaroslavem Kocourkem na letním běžeckém poháru a chce dopomoci k dalšímu zvýšení jeho prestiže a atraktivity. Více si o seriálu závodů přečtete na stránkách www.triexpertcup.cz.

Podporujeme rovněž další brněnskou ikonu – ultravytrvalce Daniela Orálka. Naším prvním společným projektem byla jeho účast na nejtěžším běžeckém závodě planety, americkém Badwater ultramarathonu (217 km). Chceme Dana podporovat při jeho sportovních aktivitách a při plnění jeho tajných běžeckých přání. Dan bude opačně přispívat Triexpertu svými cennými radami, bohatými zkušenostmi a především nadšením pro běh.


VÍCE O AKTIVITÁCH TRIEXPERTA