Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Asics Brno míří pod novým názvem Sanasport na veletrh Sport Life

Asics Brno míří pod novým názvem Sanasport na veletrh Sport Life
foto: Sanasport

komerční prezentace | 05.10.2010 | přečteno: 3956×

Řečeno slovy vytrvalce, brněnská prodejna Asics Brno v létě pilně trénovala a do běžeckého podzimu vstupuje ve velmi dobré formě. Obchod, který najdete na brněnské Kopečné, přichází s řadou novinek. Tou největší je rozšíření sortimentu o značku Mizuno. Aktuální sortiment si můžete prohlédnout na stánku obchodu na veletrhu Sport Life. Koná se v Brně o nadcházejícím víkendu.

„Mezi ty nejdůležitější novinky patří změna názvu na Sanasport a rozšíření sortimentu o další značky. Kromě klasiky, běžecké obuvi Asics, jsme naši nabídku rozšířili o značku Mizuno a v plánu je i prodej dalších značek. Naši zákazníci u nás také nově mohou nakoupit výživové produkty značky QNT,“ říká produktový manažer obchodu Zbyněk Muzikář.

„Na sportovním veletrhu Sport Life, který se na Výstavišti Brno koná 7. až 10. října, se budeme poprvé prezentovat pod názvem Sanasport. Na stánku si budete moci prohlédnout a zakoupit produkty značek Asics a Mizuno, výživové produkty QNT, ortézy a bandáže McDavid a sportovní ponožky značky Moose. Mezi nimi nebudou chybět ani běžecké ponožky behej.com. V nabídce bude i časopis Běhej. Pozvánku na stánek přijal na oba víkendové dny Josef Andrle, kondiční trenér české reprezentace sjezdařů. Poradí v oblasti kondičního tréninku a výživy,“ doplňuje úvodní informaci o žhavou aktualitu Zbyněk Muzikář.

Návštěvníci veletrhu Sport Life si mohou na stánku Sanasport také zdarma nechat provést diagnostiku došlapu a na veletržním závodě, jímž je Mizuno podzimní sedmička, si vyzkoušet testovací boty Asics a Mizuno. Na stánku také můžete nakoupit se 7% slevou, případně si vyzvednout slevový kupón a využít jej k nákupu v prodejně v Kopečné ulici. Sanasport najdete na veletrhu na stánku č. 46 v pavilónu A1.

V sortimentu obchodu hraje stále prim ucelená kolekce Asics obuvi. Kromě běžců je určena i hráčům tenisu, florbalu, squashe, volejbalu či házené. Samozřejmostí je odborný přístup v oblasti měření a diagnostiky došlapu s následným doporučením nejvhodnější obuvi. Profesionální rady prodejců se opírají o více než dvanáctileté zkušenosti v oboru diagnostiky došlapu a podiatrie. Obchod nabízí kromě produktů i kondiční poradenství včetně doporučení výživových doplňků. Vše je šité na míru sportovci a druhu sportovní činnosti.

Značku Asics si pochvaluje i naše jednička v dlouhém triatlonu, Petr Vabroušek. Maraton umí za 2 hodiny 30 minut. Běhá v botách Asics Gel Nimbus 11 a Asics Gel Noosa Tri 4.

S odborníky z Asics Brno se také setkáte při pořádání kondičních kempů pod názvem Open Camp Asics. Navštěvují vybrané běžecké závody a další sportovní akce. Na těchto sportovních kempech vyhodnotí váš pohybový stereotyp a umožní vám vyzkoušet si testovací obuv.

„Jsme připraveni pomoci brněnskému sportu nejen nabídkou produktů. Kromě uvedených kempů navštěvujeme i školy, abychom pomohli začínajícím sportovcům vybrat si správnou obuv pro sport, kterému se rozhodli věnovat. Předejdeme tak zdravotním komplikacím, které by se na základě špatného výběru mohly dostavit po několika letech sportování,“ zdůrazňuje Zbyněk Muzikář další z mnoha aktivit obchodu.

Najdete-li o následujícím víkendu chvilku, rozhodně zajděte na stánek obchodu na brněnský Sport Life. A pokud vám to nevyjde, v Kopečné ulici v centru Brna vás rádi přivítají kterýkoli všední den od 9:00 do 19:00.


WEB OBCHODU