Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Nakupte před Vánocemi výhodně u Podestáta

Nakupte před Vánocemi výhodně u Podestáta
foto: archív behej.com

komerční prezentace | 13.12.2010 | přečteno: 4159×

V předvánočním období přichází s výhodnou nabídkou plzeňská atletická speciálka Podestat. Až do 23. prosince platí akce 1 + 1, při níž při nákupu dvou kusů zboží z nabídky obchodu platíte jen za jeden. Akce platí v kombinaci boty a textil.

„Věřím, že tato výjimečná nabídka osloví hlavně běžce z Plzeňska, ale jsme tu samozřejmě pro všechny zákazníky. V lednu příštího roku se obchod stěhuje z Plzně do Domažlic a poslední nákup tak mohou Plzeňáci uskutečnit právě v této době,“ říká majitel obchodu Vít Podestát.

Vybrat si můžete ze značek Asics, Mizuno, Nike a adidas, ale najdete tu i několika párů bot Salomon. A co by ve výše zmíněné akci doporučil majitel obchodu?

„Pokud si k botám adidas adizero tempo, které jsou určeny pro trénink rychlých úseků i na závody a pořídíte je v ceně 3399 Kč, vyberete například běžeckou bundu s ochranou proti větru a mírnému dešti s označením adiz Gore Wi JK v ceně 3699 Kč, platíte jen bundu a boty získáváte zdarma, navíc vám oba kusy zboží ladí barevně k sobě,“ říká Vít Podestát a dodává, že v uvedené bundě můžete potkat například českého reprezentanta v běhu na lyžích, Lukáše Bauera.

„A abychom vybrali i něco pro ženy, máme v nabídce například bundu s ochranou proti větru Mizuno Wind Breaker za 1899 Kč, k tomu bych doporučil běžecké boty Mizuno Wave Rider za 3399 Kč. Cena bot určuje cenu celého nákupu,“ uvádí Podestát další příklad kombinace k uvedené nákupní akci.

Obchod najdete v Plzni v centru ve Veleslavínově ulici, otevřeno je od pondělí do pátku od 12 do 18 hodin. Od nového roku 2011 bude celý sortiment plzeňského obchodu v nabídce v Domažlicích na Náměstí Míru.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 09.12.2010 08:53:03

V předvánočním období přichází s velmi výhodnou nabídkou pro běžce plzeňská atletická speciálka Podestat. Až do 23. prosince platí akce 1 + 1, při níž nakoupíte dva kusy zboží z nabídky obchodu za cenu jednoho. Akce platí v kombinaci boty a textil.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.