Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vystartujte v novém se speciálkou Sanasport

Vystartujte v novém se speciálkou Sanasport
foto: archív obchodu Sanasport

komerční prezentace | 12.04.2011 | přečteno: 3450×

Kromě kampaně „Vystartujte v novém“, jejíž součástí je i 20% sleva, přichází brněnská běžecká speciálka Sanasport i s rozšířením sortimentu o značku Mizuno.

Vidím, že nově nabízíte i značku Mizuno.

Ano, Mizuno je další značka, která uceluje náš běžecký sortiment. Pro příznivce této japonské firmy pořádáme pravidelně Dny s Mizuno, kde diagnostikujeme na přístroji Precision Fit, poskytujeme nejnovější kolekce a využíváme zázemí značky pro další benefity, které přímo poskytujeme našim zákazníkům jako například kvalitní triko Mizuno zdarma k zakoupené obuvi této značky.

Na co se mohou zákazníci dále těšit?

Nadále mohou zákazníci využít 20% slevu v rámci naší kampaně „Vystartujte v novém“, kterou poskytujeme na všechny běžecké modely Asics a Mizuno. Sleva platí pro zboží objednané do 8. května včetně, a to buď prostřednictvím nákupu v brněnské prodejně Sanasport Brno nebo na E-shopu www.sanasport.cz.

Proč jste se rozhodli poskytnout tak výraznou slevu?

Nejsme na trhu jeden rok, ale již 14 let a za tu dobu vidíme, jak se běžecká komunita vyvíjí a rozšiřuje. Úzce spolupracujeme s podiatry, kondičními trenéry a naší specializací je funkční trénink, který poskytujeme každému zájemci. Záleží nám na každém běžeckém fandovi, který se rozhodne začít pěstovat tento krásný sport. Víme, jaké chyby se nováčci dopouštějí. Osobně vídám začínající běžce s nevhodně zvoleným obutím a někteří dokonce běhají v obutí určeném na jiné aktivity. U nás garantujeme každému běžci správně zvolenou obuv nejen díky výběru ze dvou špičkových značek, ale zejména díky bezplatného poskytnutí diagnostiky došlapu.

Jak se daří ve vašem obchodě značce Asics?

Jako autorizovaný prodejce značky Asics jsme nedávno obdrželi prestižní označení Asics Running Expert. Filozofií a smyslem tohoto projektu Asics je sdružovat prověřené a kvalitní prodejce, školit je nejmodernějšími metodami a postupy, zajišťovat klíčové a exkluzivní modely obuvi či oblečení v nejkratších termínech. Využíváním zázemí značky Asics poskytujeme a zaručujeme kvalitní servis, poradenství a nejaktuálnější kolekce obuvi, kterou nelze u jiných prodejců nalézt.

Vidím, že jste rozšířili vaši kamennou prodejnu

Ano. Je to další fáze zkvalitňování služeb naším zákazníkům. Kamennou prodejnu jsme rozšířili vzhledem k bohatšímu běžeckému sortimentu, který nově nabízíme. Pokud to má někdo do Brna daleko, může využít i nový E-shop www.sanasport.cz, který je otevřen 24 hodin denně.

Děkuji za rozhovor a přeji vše dobré.

Anketa

Běžíte Pardubický vinařský půlmaraton? Přijmete pozvání na stánek Sanasportu?

ne
 
14 hl.
 
0 hl.
Celkem hlasovalo 30 uživatelů.