Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Salomon RX Break - obuv pro regeneraci

Salomon RX Break - obuv pro regeneraci
foto: Salomon

komerční prezentace | 16.04.2011 | přečteno: 3883×

Salomon, pojem pro inovace z francouzských Alp, se u své inovativní řady volnočasové obuvi RX Break nyní může pyšnit získáním tzv. pečeti neboli certifikace Americké pediatrické lékařské asociace (APMA). RX Break je nový typ obuvi pro regeneraci a uvolnění nohou po i před samotnou sportovní aktivitou.

APMA je vedoucí odborná společnost pro specialisty – pediatry v oblasti chodidla a kotníku. Program udělování pečetí umožňuje odlišit výrobky, jejichž kvalita, bezpečnost a funkčnost přinášejí větší zdraví pro nohu, o čemž pak pečeť jasně informuje jak pediatry, tak laickou veřejnost.

APMA toto ocenění uděluje striktně pouze výrobkům mimořádné kvality, které jsou vyráběny s důrazem na komfort nošení a bezpečnost. Aby RX Break získaly tuto pečeť, musely projít podrobným a doslova vědeckým přezkoumáním skupinou odborníků ustavenou APMA a samozřejmě podrobným testováním v nezávislé certifi kované laboratoři. Výsledky byly vyhodnoceny výborem pediatrů, kteří se následně rozhodli udělit Salomonu pro obuv RX Break výše zmíněnou pečeť.

„Každý v Salomonu je nadšený a hrdý na získání pečeti APMA pro naše RX Break,“ vyjádřil svou radost Antoine Oui, produktový manažer pro obuv Salomon. „RX Break je na trhu obuvi zcela unikátní produkt, který špičkovým atletům i nadšeným sportovcům umožňuje nový a zcela přirozený způsob regenerace i po těch nejnáročnějších závodech. Získání pečeti APMA je jen potvrzením naší dlouhodobé činnosti ve vývoji autentických inovativních produktů, které pomáhají sportovcům využít svůj plný potenciál.“ Nošení obuvi před samotnou aktivitou totiž přináší menší zatížení nohou a jejich únavu před vyběhnutím či jinou sportovní aktivitou.

RX Break na první pohled vypadají jako celkem běžné pantofle. Za touto vnější skořápkou, jejíž podoba je záměrná, se skrývají dva nové patenty Salomonu. První je tzv. Relax platforma, jejíž části OS muscle a OS tendon absorbují nárazy a vibrace, na něž je každý krok a pohyb chodidla bohatý, a tuto energii vracejí chodidlu zpět. Druhým patentem je 360° Sensifit – měkký a vzdušný pruh EVA obepíná chodidlo takovým způsobem, že jej přirozeně a měkce „uloží“ do komfortní EVA podešve. Žádné švy, které by mohly dráždit či snad dokonce odírat nohu, ani kousek tvrdšího materiálu v botě. RX Break je nový typ obuvi, která umožňuje regeneraci chodidel a nohou ještě před sportem a samozřejmě také ihned po samotné sportovní aktivitě. Jen je vyzkoušejte a vaše nohy vám poděkují.


WEBOVÉ STRÁNKY ZNAČKY SALOMON

VIDEA SALOMON RUNNING

SALOMON CZECH REPUBLIC NA FACEBOOKU

SALOMON TRAIL RUNNING CUP