Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Reebok ZigTech: Více energie a kyslíku do svalů

Reebok ZigTech: Více energie a kyslíku do svalů
foto: Reebok

komerční prezentace | 08.06.2011 | přečteno: 3504×

Až o sedm procent více kyslíku ve svalech vám ušetří vlákna Celliant v letošní kolekci oblečení Reebok ZigTech, k tomu navíc perfektní odvod potu a přebytečného tepla. Vyzkoušejte na léto oblečení Reebok společně s obuví ZigFly, která umí přenést část dopadové energie do odrazu.

Oblečení Reebok ZigTech je vyrobeno pomocí klinicky testovaných Celliant® vláken, která jsou složena ze směsi opticky reaktivních přírodních minerálů. Tato vlákna mají schopnost pojmout energii, kterou vyzařuje lidské tělo při fyzické aktivitě, a jako katalyzátor ji vpravit skrz kůži zpět do těla sportovce.

Takto recyklovaná energie stimuluje biologické funkce, například zvyšuje cirkulaci krve v těle a tím i úroveň jejího okysličení v průměru o 7 %. Podle některých studií bylo prokázáno, že patentovaná vlákna Celliant umí lepším okysličením svalů také redukovat bolest. O důvod více nabídnout tělu při běhu nebo sálových sportech něco více.

Kromě trika nabízíme i mikiny, bundy a spodky. Reebok ZigTech oblečení vám dává víc energie pro sport i pro život!

Vysoce funkční pánské tričko Reebok ZigTech vyrobené z klinicky testovaných vláken Celliant, která mají schopnost zvýšit úroveň okysličování krve, tím zvýšit její cirkulaci a dodat vašemu tělu energii pro sport i každodenní život. Technologie PlayDry odvádí pot od těla. Vhodné na různé sportovní aktivity.

Premier ZigFly je bota vybavená technologií ZigTech, ale s nižší podrážkou, protože je určená pro výkonnostní běžce. Technologie ZigTech snižuje zatížení hlavních svalů nohou až o 20 %, a zvětšuje tak vaši výdrž. Po došlapu se vyvinutá energie neztratí, ale přenese zpět na chodidlo. Reflexní materiál pro lepší viditelnost v šeru a tmě. PlayDry technologie zajišťuje rychlý odvod potu.


WEBOVÉ STRÁNKY REEBOK

REEBOK NA FACEBOOKU

REEBOK PRODEJNY