Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vystartujte v novém z brněnského Sanasportu

Vystartujte v novém z brněnského Sanasportu
foto: Sanasport

komerční prezentace | 19.09.2011 | přečteno: 2258×

Rozšíření sortimentu a otevírací doby kamenné prodejny, uvedení nových kolekcí běžeckých bot či oblečení a jít běžcům naproti odborným poradenstvím a výraznými slevami, to jsou základní body podzimní strategie běžecké prodejny Sanasport. Na co všechno se můžeme na podzim v Sanasportu těšit jsme vyzpovídali Zbyňka Muzikáře, odborného poradce brněnské prodejny.

Běžce určitě zajímá jaký sortiment obuvi máte nyní v nabídce a jak je to s poskytovanou slevou?sortiment jsme rozšířili i o značku Mizuno

Pro nadcházející podzimní období jsou našimi běžeckými lídry světové značky Asics, Mizuno a Inov8. Z nabídky těchto prémiových značek si vybere to své správné obutí každý běžec. Pro běžecký podzim jsme navíc přišli s akcí „Vystartujte v NOVÉM“, v níž nabízíme slevu až 30% na vybrané běžecké modely Asics a Mizuno. Slevy platí jak v kamenné prodejně, tak i při nákupu v internetovém obchodě www.sanasport.cz. Kromě uvedených značek nabízíme i další běžecké produkty jako oblečení a ponožky, výživu QNT či výrobky značek Merrell, Craft nebo Polar.

Může se běžec u vás do nového i obléci?

Ano, patříme vždy mezi první tuzemské prodejce, kteří poskytují i nejnovější kolekce oblečení. Pokud běžec touží vyběhnout na podzim v novém oblečení značek Asics nebo Mizuno, u nás najde vše potřebné.

Specializované prodejny často nabízí i diagnostiku. Platí to u vás?

Jeden z našich sloganů zní: DIAGNOSTIKA – PORADENSTVÍ – PRODEJ. Slogan, jak jde po sobě, napovídá o naší konzultaci s každým zákazníkem. Od přihlédnutí na zjištěný stav došlapu, preferovaný terén, váhu či zkušenosti běžce až po individuální požadavky konče, má u nás běžec či běžkyně vždy jistotu typologicky správně vybrané obuvi. Dále ve spolupráci s kondičním trenérem Josefem Andrlem zpracováváme kompletní kondiční přípravu pro běžce a další sportovce včetně přípravy individuálních nebo týmových kondičních a tréninkových plánů.

Jste tedy v těsnějším kontaktu s běžci. Jak tuto strategii dále realizujete?

Podporujeme například Sanasport Běžeckou Tour VŠ ligy, která se běhá pravidelně v pražském Bráníku v krásném prostředí podél Vltavy. Tímto bychom chtěli pozvat všechny běžecké nadšence na středu 28. září, kdy v rámci běžeckého závodu budeme v našem stánku prezentovat novou běžeckou kolekci Asics, budeme měřit každému zájemci diagnostiku došlapu, účastníkům závodu nabídneme možnost otestovat si nové modely obuvi přímo na tento závod a ten, kdo si bude chtít udělat radost a některý z nových běžeckých modelů Asics zakoupit na místě, ušetří neboť budou za velmi výhodnou cenu v rámci naší akce Vystartujte v NOVÉM. Dále podporujeme a máme oblečené v našich barvách úspěšné ultramaratonce Pavla Paloncýho a Zdeňka Štěpánka, kteří vystupují za tým Veselí bratři Sanasport. Tito borci mimo jiné uběhli poutní cestu měřící 840km do španělského Santiaga za 10 dní, což je pro představu zdolání dvou maratonů denně!

Představíte se na podzim i jinde?

Ano, v rámci podzimního veletrhu Sport Life, který proběhne na brněnském výstavišti od 11. do 13. listopadu budeme na místě s nejnovějšími kolekcemi špičkových značek Asics, Mizuno, Inov-8, Moose a sporttestery Polar. Navíc v našem veletržním stánku budeme měřit diagnostiku došlapu na dvou diagnostických zařízeních, z toho jeden bude Mizuno Precision Fit. Bude zde i možnost pořídit nejen běžecké boty s výraznou veletržní slevou a nakoupit svým bližním na Vánoce zajímavé a hodnotné sportovní produkty, ale i zakoupit obutí pro další sporty jako je volejbal, squash, florbal, badminton, házená, tenis, zdravá chůze a jiné. Navíc s nadcházejícím vánočním časem nákupů jsme pro všechny běžce připravili zajímavé překvapení, na které se již nyní mohou těšit.

Zmínili jste i výživové produkty. Mohli byste přiblížit vaši strategii v této oblasti?

Kompletní výživu poskytujeme od firmy QNT. Tyto produkty se dají koupit i samostatně, ale stejně tak jako je to u obuvi, kdy ke každému přistupujeme individuálně, činíme tak i u sportovní výživy. Běžci si mohou vybrat z kondičních balíčků, které připravujeme ve třech základních úrovních:

  • a. Jsem začátečník „Začínám běhat a nechci pít vodu“
  • b. Jsem hobík „Chci se posunout výkonnostně dále“
  • c. Jsem profesionál „Chci konzultační podporu v rámci své kondice a k tomu výživu“interiér prodejny

Připomeňte prosím ještě zájemcům o návštěvu v kamenné prodejně, kde vás najdou.

Kamennou prodejnu máme v Kopečné ulici blízko centra Brna. Nově máme otevřeno i v sobotu od 9 – 13 hodin.

Děkujeme za rozhovor a přejeme vydařený běžecký podzim.


WEBOVÉ STRÁNKY SANASPORTU