Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Informační vývěska pro vaše potřeby

behej.com | 09.07.2007 | přečteno: 20093×

Dlouho jsme přemýšleli o tom, jak zpestřit obsah behej.com a ještě více posilnit informační roli, kterou stránky plní a mají plnit. Na adresu behej@behej.com nám chodí téměř denně příspěvky, informace o vámi pořádaných akcích či jiná sdělení, která ne vždy můžeme zařadit do již existujících rubrik. Nakonec nás řešení napadlo.

Představujeme vám nový modul Vývěska (ano, nechali jsme se inspirovat serverem www.42195.sk a jeho Nástěnkou, považovali jsme však za gentlemanské název nekrást).

Na novou Vývěsku máte možnost přidávat libovolný text s přílohami, pokud možno alespoň částečně svázaný s během jakýchkoliv forem. Neváhejte pozvat čtenáře na závody, vyvěsit komentář k jejich výsledkům (které patří primárně do sekce Výsledky), avizovat běžecká setkání a pozvánky na komerční prezentace běžeckého zboží (kontaktujte nás na machek@behej.com, pokud máte zájem o placenou prezentaci na titulní straně behej.com). 

Novinkou je rovněž možnost vkládání nápadů na další rozvoj stránek behej.com. Nebojte se vložit i přání z říše sci-fi, pro nás to bude vodítko a zpětná vazba, jak nás vidíte a chcete vidět vy, návštěvníci. Vývěska slouží i pro vkládání tiskových zpráv a jelikož je behej.com čím dál oblíbenějším místem setkání i orientačních běžců, triatlonistů, atletů a bajkerů, i oni zde najdou svou kategorii. 

Výčet kategorií i jejich název není konečný, budeme vycházet z reálných potřeb a využití Vývěsky.

Jako ochrana před všudypřítomnými spam roboty je k přidání, editaci a případnému smazání příspěvků zapotřebí registrace. Ta je společná pro vkládání komentářů na fóru i pod články. Snažili jsme se ale postup maximálně zjednodušit, takže na jedno přihlášení lze vložit více komentářů a příspěvků.

Jako vodítko i částečné splacení dluhů jsme vložili zhruba dvě desítky avíz a zpráv. Některé jsou již zastaralé, ale nechť poslouží jako vzor pro další. Využití Vývěsky je pochopitelně bezplatné, pouze vysloveně komerční záležitosti typu nabídky zboží si stejně jako na fóru dovolíme regulovat a řešit formou placené inzerce.

Jak uvidíte, Vývěska nechce konkurovat fóru nebo blogům, a i proto nebude místem k diskusím, spíše má plnit roli informační. Texty na ní nebudou redakčně upravovány. Pokud však vysloveně voláte po diskusi ke svému příspěvku, vložte do něj odkaz na fórum, kde o tématu otevřete diskusní vlákno.

Doufáme, že tato naše novinka najde své příznivce, minimálně stejně tak, jako se stal oblíbeným místem návštěv přehled osobních blogů.
Pamatujte si: na behej.com je denně něco nového!

Příjemné léto s behej.com

ODKAZ NA INFORMAČNÍ VÝVĚSKU