Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Pro vánoční dárky do Sanasportu

Pro vánoční dárky do Sanasportu
foto: archív prodejny Sanasport

komerční prezentace | 14.12.2011 | přečteno: 5057×

Krátce před Vánocemi jsme zavítali na návštěvu do běžecké prodejny Sanasport. Naše nejvýznamnější svátky již klepou na dveře, a tak jsme si rádi prohlédli sortiment, který mohou zákazníci aktuálně nakoupit a zajímali se o to, jakými „zdravými dárky“ mohou případně obdarovat své blízké.

Vidíme, že předvánoční čas je u vás v plném proudu.

Ano, zákazníci si přivykli, že u nás naleznou individuální péči a doporučíme to nejvhodnější sportovní vybavení pro ně, nebo jejich blízké. Současně je již známo, že mohou nakoupit v naší brněnské kamenné prodejně za internetové ceny.

O co je před Vánocemi u vás největší zájem?

Tahákem předvánočních nákupů je určitě funkční oblečení Craft. Užitečný dárek, který oceníte především v sychravém, vlhkém, a studeném počasí. Ukazuje se také, že sázka na sportestery Polar byla správná a obliba této značky výrazně převyšuje konkurenční výrobce. Nezapomínejme také, že v Sanasportu naleznete vybavení nejen pro běžce, ale také pro halové sportovce (volejbal, florbal, tenis, squash). Squashová raketa Oliver Dragon Tour v exkluzivním provedení pro Sanasport je mimořádně úspěšným vánočním dárkem. Na tento předvánoční víkend jsme prodloužili pracovní dobu a v sobotu máme otevřeno od 9.00 do 15.00 hod. a na adventní neděli od 9.00 do 13.00 hod.

Všimli jsme si také, že jste aktivní ve spolupořádání běžeckých klání

Uvědomujeme si, že k budováním kvalitní a úspěšné značky SANASPORT patří podpora amatérského sportu a proto jsme se rozhodli k podpoře několika běžeckých sérií, které nesou náš název.

Jaké to jsou akce?

Nyní probíhá do února 2012 Sanasport Cup, což je sedmnáctidílný pohár tvořený převážně hlavními ostravskými zimními běžeckými akcemi jako například Štěpánský běh Porubou na 15 km, Silvestrovský běh Hrabovou, Novoroční Ostravský maraton, Třebovický maraton a jiné. Třešničkou by pak měl být únorový podzemní 1/2maraton v ostravském shopping parku. Podporujeme také orientační běh, kde podporujeme soubor závodů pod názvem SANASPORT brněnská zimní liga 2011/2012 v orientačním běhu.

Sponzorujete také běžce a sportovce na všech úrovních.

Ano, nedílnou součástí naší práce je spolupráce s aktivními běžci, sportovními kluby a práce s mládeži a dětmi. V současné době podporujeme ultramaratonce Zdeňka Štěpánka a Pavla Paloncýho. Dále máme v týmu Romana Baláže či Adélu Esentierovou a další. V příštím roce se chystáme podporovat další běžce na všech výkonnostních úrovních.

Co byste chtěli vzkázat čtenářům behej.com nyní na sklonku roku?

Všem přejeme z celého srdce do nového roku určitě mnoho pevného zdraví, dále užití klidných svátečních chvil v kruhu rodinném. To vše ostatní přijde s během.

Děkuji za rozhovor a přejeme pěkné Vánoce a úspěšný nový rok.


WEBOVÉ STRÁNKY PRODEJNY SANASPORT