Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Senohraby s tradičně vzorně vymetenou tratí lákají na řadu novinek

behej.com | 16.11.2012 | přečteno: 4582×

Vávrův palouk v Senohrabech opět ožije 25. listopadu tradičním Podzimním během lyžařů. Organizátoři oblíbeného krosu hlásí, že trať bude jako každý rok pečlivě vyčištěna od spadaného listí, a pro běžce letos připravili hned několik novinek. K dispozici budou mít nově převlékací altán, vylepšené bude i značení tras a mostek u cíle je v lepším stavu po opravě. V hodnocení závodníků se poprvé objeví i kategorie Z50.

Na závod je možné přihlásit se předem přes online formulář do středy 21. listopadu, registrace budou přijímány i na místě v den závodu.

PROPOZICE ZÁVODU

ONLINE PŘIHLÁŠKY NA ZÁVOD

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 16.11.2012 11:29:51

Vávrův palouk v Senohrabech opět ožije 25. listopadu tradičním Podzimním během lyžařů. Organizátoři oblíbeného krosu hlásí, že trať bude jako každý rok pečlivě vyčištěna od spadaného listí, a pro běžce letos připravili hned několik novinek. K dispozici budou mít nově převlékací altán, vylepšené bude i značení tras a mostek u cíle je v lepším stavu po opravě. V hodnocení závodníků se poprvé objeví i kategorie Z50.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.