Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Víkendový double Českého poháru vrchařů pro Magála a Bajzu

Víkendový double Českého poháru vrchařů pro Magála a Bajzu
foto: Ladislav Stančo (archívní foto)

behej.com | 30.07.2013 | přečteno: 6012×

Dva závody měl o uplynulém víkendu na pořadu Saucony Český pohár v běhu do vrchu. Na Lysou horu vystoupal z Krásné-Nižní Mohelnice nejrychleji český reprezentant v běhu na lyžích Jiří Magál (37:58). Běželo se 8400 metrů s převýšením 704 metrů. První ženou v cíli byla Hana Jirásková z Iscarexu Česká Třebová v čase 48:41. Závod byl zároveň Mistrovstvím Moravy a Slezska v běhu di vrchu. O den později se pohár přesunul v Moravskoslezském kraji dále do Dolní Lomné. Běh na Kozubovou o délce pěti kilometrů s převýšením 500 metrů zvládli nejrychleji Jakub Bajza z AK Kroměříž (24:53) a Jana Pechková z TJ Maratonstav Úpice v čase 31:21. Oba závody se běžely ve velkém horku. Pohár v běhu do vrchu pokračuje 3. srpna závodem Skuhrov nad Bělou Velká Deštná.

Chceš číst dále?

Celý článek je pouze pro předplatitele časopisu Běhej. Předplatné začíná již na 282 Kč. Pokud jím jste, patrně nejste přihlášeni. Je také možné, že Váš přihlašovací účet není propojen s předplatným. To jednoduše učiníte zde. V případě potíží nás kontaktujte na casopis@behej.com.