Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

SOUTĚŽ: Kdo vyhraje letošní Velkou kunratickou?

SOUTĚŽ: Kdo vyhraje letošní Velkou kunratickou?
foto: Inov-8

komerční prezentace | 29.10.2013 | přečteno: 1676×

Honza Procházka běžící za Inov-8 tým dokázal v loňském roce vyhrát Velkou Kunratickou ve skvělém case 11:17,8. Byl to jeden z nejlepších časů dlouhé historie tohoto závodu, který Honza následně komentoval na našem blogu.

Podaří se mu letos překonat tento čas? Sází na stejný typ boty jako loni (INOV-8 X-TALON 190), který ovšem prošel další inovací. Kromě výrazného designu byla zásadně povýšena živostnost svršku. Nový mesh má oproti svému předchůdci pevnější strukturu, je mnohem více zavřený a není tedy tak prodyšný.

Tento parametr oceníte zejména při běhu ve sněhu a chladném počasí celkově. Ploché šněrovadlo pak fixuje chodidla mnohem citlivěji v botě a nerozvazuje se. Středová část podešve byla doplněna o malé pryžové dílky, které mají zvýšit odolnost této části proti proražením a zajišťují výborný kontakt s lanem při překážkových bězích typu SPARTAN.

V žádném případě se nejedná o pronační, resp. supinační výztuhy! Redesign se opravdu povedl, bota si uchovala své výjimečné vlastnosti na měkké trailové podložce a přitom byla navýšena životnost.

Chceš mít taky tuto botu vyhrávačku? Tipni si a vyber jednu z níže uvedených možností, kdo a jak letos vyhraje VK. Ze správných tipů vylosuje Honza jednoho/jednu výherce/výherkyni, který/á od nás získá tuto skvělou krasavici, INOV-8 X-TALON 190.

Tipujte:

  1. Honza Procházka vyhraje v lepším čase než loni.
  2. Honza Procházka vyhraje v horším čase než loni.
  3. Vyhraje někdo jiný.

Soutěž bude probíhat na Inovejtťáckém facebooku. Ze správných tipů vylosuje Honza jednoho výherce, který získá právě skvělý X-TALON 190. Soutěž probíhá do pátku 8. listopadu.