Moraviaman 2008
Jecminek.Maselnik 11.06.2008 17:56:36
Kdo tam teda nakonec pojede? Tak nějak předběžně bych řekl:
Děvče ironman ironjozef Elvard Zombice Advid Tečko Demi žula
rk s milanem jako štafeta
šewy a já s otazníkem
dál už si nějak nepamatuju:-)
Brno, (Kroměříž)
Elvard 11.06.2008 19:56:05
Zombice, Advid, ty (dle vlakna Triatlonovy trenink/Moraviaman 2008)
Valašské Meziříčí
Tečko 11.06.2008 20:25:23
Moje maličkost se tam také ukáže v celé své kráse. A nejem ukáže … :)
Liberec
Advid 11.06.2008 20:26:36
Ječmínku, Ječmínku, nejdřív mě lákáš a pak mě vynecháš (zase). (-:
Jecminek.Maselnik 11.06.2008 20:35:00
ále dyť tam jsi, tak co máš
Liberec
Advid 11.06.2008 20:45:17
No proto.
Ironjozef 12.06.2008 07:35:39
Ječmínku zabudol si na nového člena fóra Demiho.
Jecminek.Maselnik 12.06.2008 07:49:49
máš pravdu, zabudol, už jsem to opravil.
Pha Stodůlky, Rychlebské hory
žula 12.06.2008 09:19:15
Kdo by ječmínkovi odolal, že? . Včera jsem se na poslení chvíli přihlásil. Ale jestli bude 25 stupňů a více, tak si to zase protrpím.
Jinak někde jsem ve vlákně (nemůžu najít), že někdo jede sám z Prahy? Nevím jestli budu mít auto nebo ho nebudu muset nechat rodině. Tak bych se k někomu přidal, eventuálně.
Jecminek.Maselnik 12.06.2008 10:31:54
jsi doplněn, já se teda spíše než horka obávám deště.
Praha, Klatovy
Šewy 12.06.2008 11:39:15
Šewy zatím přihlášen není, neb pořád frká a chrchlá. A taky netrénuje (po Mělicích jsem zkusil včera desítku-lemrovatou). Taky jsem včera dostal doporučení, že jestli chci jít Otrokovice ať zkusím Wobenzym, že budu za 2 dny fit. Tak si asi pro něj po obědě skočím.
Brno, (Kroměříž)
Elvard 16.06.2008 23:26:18
Rodice cim dal casteji premlouvaji, at nejdu. Dokonce nabizeji financni kompenzaci startovneho…
Takze pokud se v sobotu nedostavim, tak si stoupli do dveri a nepustili me :)
Ironjozef 17.06.2008 08:12:13
to je normálne, ja keď sa rozprávam o triatlone s rodičmi, to by som ti vedel rozprávať aké slová padajú – blázon, puberťák, ..... a to som si myslel že už som dospelý, mala by tomu napovedať aj kategória 35–40 v ktorej štartujem najnovší hit mojich rodičov je " si taký chudý, že dostaneš tuberkulózu"
Jecminek.Maselnik 17.06.2008 08:28:50
hehe, to je asi všude to samé, jenom s jinými rekvizitami. Podle mých rodičů jsem zase zcela nevytrvalecký typ s nadváhou (což mají asi pravdu a závažným způsobem si závody poškozuji zdraví. Když viděli moje fotky loni po Otrokovicích, byl jsem vystaven regulérní masáži))) A to jsem stejná věková kategorie jako Pepa
Ironjozef 17.06.2008 08:53:23
Ešte jedna slále častejšie sa opakujúca výčitka zo strany rodičov " Nezabúdaj, že si otec rodiny, a tvoje deti ťa budú potrebovať aj keď budeš starý ."
Brno, (Kroměříž)
Elvard 17.06.2008 09:27:27
Takze to nikdy neprestane? Ja doufal, ze mi to rikaji ted, dokud jsem mlady a nerozvazny a ze pak prestanou :) Ono je to dost demotivujici stale poslouchat jak to nedam a jak s tim budu mit problemy. Dneska se mi treba zdalo, jak jsem na zavodech, plavu, jedu na kole a ani jedno nema konce! S takovou zpanikarim hned po vystrelu :)
Ironjozef 17.06.2008 09:50:20
Vieš ako sa hovorí " Malé deti – malé starosti, veľké deti – veľké starosti", a to som si hovoril, že ja taký rodič určite nebudem – ale akosi sa postupne začínam podobať na tých mojich a to mám deti fakt malé. Ešte poznámka : pre svojich rodičov bohužiaľ budeš VŽDY! mladý a nerozvážny – aspoň toľko moja už dosť dlhoročná skúsenosť. Uvidíme, či my budeme iní :).
Jecminek.Maselnik 17.06.2008 10:19:38
musíš Elvarde přetavit negativní vstupy na pozitivní motivaci:-D
ironman 17.06.2008 11:34:24
TAk bohuzel Advid musel svoji premieru na IM o neco posunout. Mel havarku na kole a lezi v liberecke nemocnici, doufejme, ze s brzo ozve sam a osvetli nam, na ktery termin posunul svuj prvni zelezny start.
Praha, Klatovy
Šewy 17.06.2008 12:18:45
A do vrtule dubový. Michale, jestli s ním seš v kontaktu, tak ať se dá brzo do rychtiku. Držím palce.
Ironjozef 17.06.2008 12:26:06
To ma moc mrzí. Advide drž sa a daj sa čo najskôr dokopy, nech stihneš aspoň Nitru, alebo Lipno. Ešte raz skoré uzdravenie.
Brno, (Kroměříž)
Elvard 17.06.2008 12:53:08
Jaj, tak to je neprijemne… Advide brzo se uzdrav!
Jecminek.Maselnik 17.06.2008 13:18:48
Davide, dej se brzo do kupy. Ať si zazávodíme třeba na Doksymanovi.
Praha|Dresden
dees 17.06.2008 13:40:15
to Advid: Taky drzim palce, at se das co nejrychleji dohromady. Snad to neni nic vazneho…
ironman 17.06.2008 14:36:50
David mi prave napsal, ze to neni tak hrozne, ale ze bude muset nasledujici mesic stravit v limci. Takze jako trener vidim realne doksy, mozna pulka, urcite minimalne sprint a nebo plavca.
Liberec
Advid 17.06.2008 19:08:06
Jsem tu. :)
Jak psal Michal – minimálně měsíc v límci. Takže forma půjde do kytek, což mě pěkně sr. Ale mohlo to dopadnou hůř. A co se vlastně stalo? To bych taky rád věděl. V pátek jsem plánoval na sobotu trasu přes Mnichovo Hradiště, Mimoň a tam někde aby to dalo kolem 130km podle plánu. A pamatuji si jen, že jsem jel a jel a jel a pak jsem zase jel a jel až jsem dojel domů, ale někde po cestě mi zmizela láhev s nářadím, mobilem, klíčem atd a zastavil se Polar. Taky mě bolela hrudní páteř, ale to jsem přičítal hrazdě. Doma jsem čekal na mamku s klíčem a než přišla, tak jsem se šel k sousedce napít vody. Pak mamka přišla, viděla, jak mám odřený obličej a když jsem jí potřetí řekl, že jsem byl u sousedky pro vodu, tak jsme jeli do nemocnice. Diagnöza: naštíplý výběžek prvního hrudního obratle a malá vnitřní fraktura nějakého vedle něj.
Stejně je to ale divné. Kolo je kromě trochu odřeného rámu na pravé straně netknuté, nákoleníky taky, ruce jsem měl jen trochu od trávy a pravý kufr taky. Přilba má miniprohlubeň na levé straně a měl jsem ohlou nožičku u brýlí taky vlevo. A taky monokla od těch brýlí. Takže jsem nejspíš sjel s kolem v levotočivé zatáčce ze silnice a pak to dobrzdil hlavou nebo nevím. Divím se, že jsem při tom všem zase sedl na kolo a dojel domů a nevím o tom. Zkoušel jsem si zpětně vzpomenout (i s mapou), kudy jsem to vlastně jel, ale vybavují se mi jen malinké fragmenty trasy a to je málo. Ale páteční hospodu a ranní návrat domů i sobotní ráno si pamatuji. Jo a taky je blbý, že jsem sebou měl zrovna na testování Powerbike Vanilku a PENCO Energy bar a doma jsem pak koukal, že jsou oba obaly prázdné a já vůbec nevím, jak to chutná. (-:
Tak makejte, budu vás sledovat. :)
A děkuju všem za přání brzkého uzdravení.
Devce 17.06.2008 19:35:13
Davide, tak to je docela srandovni cteni, ses cislo:) no doufam, ze se zase uvidime na zavodech, formu zase nazenes zpet, tak pekne lez, prej se stejne forma musi vylezet
Ironjozef 17.06.2008 19:48:03
Advide, ty človeče vyzerá to ako keby si si tú cyklotrasu naplánoval cez Bermúsky trojuholník. Daj sa čím skôr dokopy.
Valašské Meziříčí
Tečko 17.06.2008 20:18:28
Čeče Advide, ty jsi blázen. Na závody se teď vyprdni, hlavně se dej do kupy. Závody byly, jsou a budou, ale zdravi máš jenom jedno. Tož sa mívaj a uzdravuj.
Jecminek.Maselnik 17.06.2008 20:49:54
tak to je teda story:-). Ta hlava se třeba ještě projasní. Když jsem před lety boural do auta s otřesem mozku, taky jsem si na nehodu vzpomněl až asi za 4 dny. Těším na druhý díl napínavého příběhu.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.