pohmožděný nárt - a mala anketka
Praha
trawnikar 13.10.2005 14:55:43
Ahoj.. tak se me povedlo nikoli pri behu ale pri normalni chuzi oddelat si nart. Jde o misto na vnejsi strane leve nohy.. zhruba na pul cesty mezi malickem a kotnikem.
Stalo se to v nedeli rano.. behem nedele to solidne oteklo a bolelo. Ted je Ctvrtek a ja chodim v podstate normalne. Nic mene na dotek porad bolestive. Otok zmizel.. nekdy vcera.
Beh zatim nepripada v uvahu.. spis ted resim jestli tam muzu mit neco zlomeneho? Lidi co jsem se ptal se rozdelili na dve skupiny a nazory:
- no to vis ze sis neco zlomil… jsou tam pekne male kustky ktere se radi lamou.. to je sadra na 3nedele kamarade
- prosimte co by jsi si lamal? A hlavne… myslis ze by jsi s tim pak mohli normalne chodit? Navic po 4 dnech a uz ani nekulhas tak co resis…
Do jake party se zaradite vy?
petrp 13.10.2005 15:11:45
Ahoj, já se řadím do party Mazej s tím k doktorovi :)
Láďa Tarant 13.10.2005 17:00:25
Záření pana Rentgena jednoznačně objasní otázku zlomeniny. Přeju brzké běhání.
Praha
trawnikar 13.10.2005 17:21:04
[quote=Lubosh]Zlaté pravidlo 72 hodin říká: Pokud to nevyřeší třídenní klid, tak k doktorovi.[/quote] no.. ono jde take o to ze zadny velky klid se nekonal… normalne chodim do prace a tak… a zlepsuje se to.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 13.10.2005 20:39:30
Já, jak se znám, bych zkusil běhat, a až by to delší dobu nešlo, zkoušel bych doktora. Ale když vidím to naše zdravotnictví, tak tam bych šel až na posledním místě. Nedávno jsem šel po mnoha letech k doktorce (na nemocenské jsem byl naposledy v roce 1989) právě k vůli rentgenu, a připadal jsem si jak blbec, když jsem zjistil, že bez doporučení nějaké obvodní doktorky v poliklinice na rentgen nemůžu, a zaplatit si ho prý nelze. Tak jsem si hold musel vysedět frontu v čekárně kašlajících lidí, abych ten papír pro rentgen dostal. Den (včetně nervů) byl v háji. Ale chodiš, tak musí jít běhat.
Iva 14.10.2005 07:04:28
Já bych s návštěvou doktora ještě počkala, jestliže se to zlepšuje. A jestli to bylo nateklé, tak nejspíš nešlo o zlomeninu. Zkusila bych opatrně běhat a pak uvidíš.
Praha
trawnikar 14.10.2005 10:03:02
diky vsem… asi tomu zkusim dat tenhle viked opravdovy klid. Minimum pohybu atd… a uvidim v pondeli.
Pavel 23.01.2006 15:47:37
Já jsem si dneska udělal s nártem něco hodně nehezkého při florbale. Zlomené to doufám není. Ach jo, proč pořád hraji takové debilní sporty ;)
Brno
running-observer 23.01.2006 22:30:18
[quote=Pavel]Já jsem si dneska udělal s nártem něco hodně nehezkého při florbale. Zlomené to doufám není. Ach jo, proč pořád hraji takové debilní sporty ;)[/quote] No jasně, to by se Ti nemohlo stat ani při normálním běhání po ledě…
m.thums 25.01.2006 12:49:38
Je možné, že by mi namrzly achilovky ? Obě ? Co krok, tak tam bodne, ale začalo to po plavání !!!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.