sprint pro zábavu
fastworm 22.05.2012 18:32:14
Zdravím všechny sportovce
Je mi 19 let a už nějakou dobu mám nutkání chodit někam trénovat sprinty. vzhledem k mému věku nemám v úmyslu bořit světové rekordy, ale spíš pro zábavu a celkově abych se zlepšil. Jsem z Prahy, takže je tu spousta různých klubů, ale na mě to působí (možná zbytečně) „moc profesionálně“. A já právě nechci aby když tam budu chodit někdo ode mě očekával super nejlepší výkony, a chodit trénovat s lidma co běhaj pod 11 vteřin by mě asi moc nebavilo. Běhat sám ale myslím také nemá moc smysl, potřebuju zdravou konkurenci a rady trenéra:D Nevím jak se to v atletice řadí, ale kdyby byla nějaká 3. liga tak bych tam klíďo šel:D upřímě nemám představu jak to chodí tak píšu sem. je vubec v Praze nějaký klub kde najdu lidi v mém věku, kteří běhají dobře ale ne profesionálně? budu rád za každou radu;-)
rudo 22.05.2012 23:30:05
>> fastworm, 22. 05. 2012 18:32:14
nemam ziadnu predstave o situacii v Prahe, ale v klubovej kulture vseobecne je vitany bezec kazdej urovne a kazdeho veku, ide o kamaratstvo a srandu a socialne vztahy atd…
kludne sa chod do niektorych klubov pozriet zisti si z rozpisu kedy maju trenink sprinteri a chod sa na trenink pozriet napriklad z hladiska, tiez si vyber podla miesta stadionu a casov treninku aby si to zladil so svojim zivotnym stylom,
sprint bez trenera nejde robit a ked ti odstarnia zakladne technicke chyby budes prekvapeny ako rychlo budes behat a do ktorej ligy sa sam zaradis
moc drzim palce
fastworm 23.05.2012 10:39:17
Díky za odpověď rudo, jsem rád že to vidíš takhle, tak snad je to tak:) Teď ještě kdyby někdo přidal zkušenost s kluby v Praze, tak to bude uplně super;) Jestli byste některý vyloženě doporučily, nebo naopak, a proč. Jediný co chci jsou v pohodě lidi a trenér, a tartanová dráha:D pěkný den vám přeje FastWorm8-)
fastworm 23.05.2012 19:57:32
>> fastworm, 23. 05. 2012 10:39:17
no tak lidi..:) pište prosím :D uvažoval jsem třeba o PSK Olymp u stromovky, nemá někdo zkušenost? dik
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.