Amsterdam maraton
Praha - Palmovka
Pubi
18.10.2005 10:50:07
Tak jsem zjistil, že se v neděli bežel maraton v Amsterdamu. Několikrát tu o něm už byla řeč, že tam Haile Gebrselassie překoná Tergatův rekord. Bohužel to Hailemu nevyšlo, ale vítězství a čas 2:06:20 „nebyla žádná tragédie“, jak sám řekl :) Asi už i v Etiopii slyšeli o Traged teamu a našich výkonech ;)
petrp
18.10.2005 11:01:27
Jo, prej vůbec není unavenej a zkusí to příště. Jen ho mrzí, že Flora London Marathon je až za 6 měsíců, nemůže se už dočkat. Asi mu neřekli, že se v neděli běží Stromovka… http://www.runnersworld.com/…-0-0,00.html
Praha 5 - Barrandov
Rosťa
18.10.2005 11:16:22
[quote=petrp]Asi mu neřekli, že se v neděli běží Stromovka…[/quote] V sobotu, Petře, v sobotu.
petrp
18.10.2005 11:37:23
[quote=Rosťa][quote=petrp]Asi mu neřekli, že se v neděli běží Stromovka…[/quote] V sobotu, Petře, v sobotu.[/quote] No ty vole! Já bych to běžel až v neděli. Ale zase bych byl první.
Rosťo, díky!
petrp
18.10.2005 11:56:09
[quote=Lubosh]Jsem rád, že to nezvládl – aspoň můžu říkat, že běhám maraton o necelou hodinu pomaleji než nejlepší běžec všech dob:-) Dlouho běžel na rekord, ale pak mu nevyšly poslední kilometry. To mně občas taky ne:-) A jeho manažer říkal, že příští podzim možná poběží Berlín![/quote] Prý foukalo z blbý strany a navíc se mu dostal vzduch do žaludku a Haile měl problémy dostat ho ven :D.
Praha - Palmovka
Pubi
18.10.2005 12:36:45
[quote=petrp]Prý foukalo z blbý strany a navíc se mu dostal vzduch do žaludku a Haile měl problémy dostat ho ven :D.[/quote] Jo, zaražený prdy – to je problém :)
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
18.10.2005 17:26:27
[quote=Lubosh]Ale byl bych docela zvědav, jestli by to Haile ve Stromovce zvládl aspoň pod 2:10…[/quote] Pochybuju, vždyť by se musel neustále vyhýbat návštěvníkům a jejich psům na úzkých cestách, a možná by ho i nějaký kousnul.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.