co na maximální zvýšení rychlosti při sprintu
verča 09.04.2007 09:50:21
Ahoj je mi teprv 13,ale přesto bych se chtěla zeptat jestli nemáme zkušenosti s něčím co podporuje maximální rychlost při sprintu,dělám spíše sprinty(60m) píšete tu co se hodí na dlouhé tratě,ale to na sprinty? díky
Mato 09.04.2007 11:58:08
Ziadne jedlo z Teba nespravi Marion Jones. K tomu treba poctivy a rozumny trening a nezbytnu davku talentu. Stravuj sa zdravo, pravidelne a vyhybaj sa fastfoodom. V Tvojom veku by som ziadne specialne diety (ako proteinove, atd.) rozhodne nedoporucoval. Jedz dostatok zeleniny, ovocia a celkovo pestru stravu. Sem tam nejaka sladkost, alebo drobny prehresok v zdravej strave tiez nie je na skodu. Uzivaj si zivot, si mlada, rob sport s radostou.
Praha
Radek Narovec 09.04.2007 15:18:25
V tvém věku jsem zkoušel dělat série dřepů a pomohlo to nejen při sprintech, ale i v dálce a výšce. Dneska, co běhám delší štreky, mám problém udělat 30 dřepů v kuse a výbušnost se z nohou někam ztratila. Ale tehdy mi to pomohlo. A jako vždy varování: nic se nemá přehánět.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.